Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Age ID Nail Colour 04 Rouge Noir

1 Betyg
175:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Högglansigt nagellack som sitter länge. Den unika high-tech-formulan ger högglans, torkar snabbt och har lång hållbarhet samt är extra stöt- och skraptålig. Den platta penseln möjliggör en enkel och extra jämn applicering. Fri från toluol och formaldehyd.

7ml

AgeID – My Identity Is My Beauty              
BABORs expertis ligger till grund för den nya makeup serien AgeID. Den exklusiva makeupen har utvecklats tillsammans med den kände make-up-artisten Peter Schmidinger.

"Min personlighet är min skönhet" – ligger till grund för utvecklandet  av den nya make-up serien AgeID, för att återspegla individualitet och personlighet. Vi förlänger och förstärker effekten av våra aktiva hudvårdsprodukter och behandlingar från BABOR med effektiva make-up-produkter från AgeID.

MakeUp med fyrdubbel Anti-Age Effekt                   
Effektiva aktiva ingredienser har kombinerats med högkvalitativa make-up-texturer för varaktig anti-aging på fyra nivåer:

Förebyggande anti-aging effekt med ett aktivt cellskydd från frossört förlänger cellernas livslängd och ökar hudens fasthet och elasticitet. Flavonoider och vitaminer skyddar mot oxidation och förtidigt åldrande av huden.

Omedelbar anti-age effekt uppnås med polysackarider som omsluter hudytan och skapar en direkt visuell lifting-effekt. Lumicol - extrakt av mikroalger ger maximal lyster och jämnar ut hudtonen.

  • Kategori:Nagellack
  • Artikelnummer:
    1550-520-0004
Babor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018