Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Age ID Perfect Shine Lip Gloss 04 Cinderella Pink

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Högglansigt Lip Gloss med utfyllande effekt och extra vårdande tack vare växtbaserade oljor av hög kvalitet. Ger läpparna en glossy finish med mycket glans för en mer trasparent look.

4ml

AgeID – My Identity Is My Beauty              
BABORs expertis ligger till grund för den nya makeup serien AgeID. Den exklusiva makeupen har utvecklats tillsammans med den kände make-up-artisten Peter Schmidinger.

"Min personlighet är min skönhet" – ligger till grund för utvecklandet  av den nya make-up serien AgeID, för att återspegla individualitet och personlighet. Vi förlänger och förstärker effekten av våra aktiva hudvårdsprodukter och behandlingar från BABOR med effektiva make-up-produkter från AgeID.

MakeUp med fyrdubbel Anti-Age Effekt                   
Effektiva aktiva ingredienser har kombinerats med högkvalitativa make-up-texturer för varaktig anti-aging på fyra nivåer:

Förebyggande anti-aging effekt med ett aktivt cellskydd från frossört förlänger cellernas livslängd och ökar hudens fasthet och elasticitet. Flavonoider och vitaminer skyddar mot oxidation och förtidigt åldrande av huden.

Omedelbar anti-age effekt uppnås med polysackarider som omsluter hudytan och skapar en direkt visuell lifting-effekt. Lumicol - extrakt av mikroalger ger maximal lyster och jämnar ut hudtonen.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Bra läppglans!

  Läppglans har bra kvalitet! Luktar gott, mjuk small borsten, läppar blir återfuktar, sitter längre och inte kladdig heller! Först blir färger på läpparna när man applicerar sedan var transparent look presis som beskrivs. Nya favorit! Orange Beach är svag koral färgen och också fin!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019