32 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 46 betyg
2
1
4
9
30
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Bra men farligt

  Innehållet i dessa ampuller var helt magiskt, och det kändes som att de passade mycket bra ihop. Min första tanke var att det var väldigt mycket produkt i ampullerna, vilket bara är positivt egentligen. Det gick att smörja in ansikte och dekolletage iallafall två gånger efter varandra, så huden blev rejält återfuktad. Dock kände jag ibland att jag hade velat spara typ halva ampuller för att använda den dagen efter eller liknande, men det är lite svårt att spara något i en flaska utan kork.
  Min allmänna åsikt om resultatet efter dessa sju ampuller är att det verkligen gjorde under för min hy, och att det var en välbehövlig fuktboost och ett lyxigt inslag i vardagen.
  Dock vill jag slå ett varningens finger för själva ampullen! Man ska bryta av korken mha ett verktyg som ingår i förpackningen, och det känns som att flaskan är gjord för att få av på ett visst ställe med en rak kant. Detta lyckades jag dock bara med hälften av gångerna. Vet inte om det var jag som inte förstod hur man skulle göra även att det fanns instruktioner, eller om det var något fabrikationsfel på mina ampuller, men de bröts av på fel ställe. Vissa gånger kände jag små bitar av glas i serumet som jag fick peta bort. Näst sista flaskan bröts så dåligt, att jag lyckades köra in den skadade glasdelen i min tumme så illa att jag nästan hade behövt tejpa igen såret på akuten. Sista flaskan vågade jag knappt bryta utan att hålla flera bomullspads runt korken. Jag hade hellre sett att serumet hade förvarats i en liten plastbehållare med skruvkork istället.

  Om jag hade köpt denna igen? Osäker. Kanske om jag hittar serumet i en annan förpackning!
  #Lykoinflutester #Babor
  7 gillar
  • för 5 månader sedan
   Hej! Tips är att köpa ampouler från Mesoestetic nästa gång, betydligt dyrare men där får man med en liten pip man sätter på ajökva ampulen så man kan anpassa hur mycket man vill ta och kan spara resten i kylen. Tog kort på den jag har. Sparat den så nu när jag köper andra ampouler från andra märken så har jag den kvar. Så när jag köpte denna från babor så använde jag denna. Synd babor inte har det också. sen det problemet du hade att det blir vassa kanter är nog att du tog den lilla hylsan som är med son man ska ha när du bryter av ampulen åt fel håll.
   3 gillar
 • för 2 månader sedan

  ?

  Hej
  Jag undrar vilken tid på dagen skulle man använda den, på morgonen eller på natten innan mannens sova?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Maya! ✨
   Du kan använda denna i din kvällsrutin, dock har den utgått ur vårt sortiment och går inte längre att beställa.
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Så prisvärd och bra!!

  Wow, önskar jag hade beställt fler sådana här när det var erbjudande på Lyko. Riktigt bra mix av fukt, glow och härliga serum från Babor!! Tycker inte att det är några problem med ampullerna, gäller att bryta av rätt och inte stressa :) Kommer beställa fler såna här kit så fort det går! Rekommenderar starkt.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Superbra

  Ger verkligen en boost!
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  fantastiska

  jag använder inte dem varje dag för mig räcker att använda en ampull i 2-3 gånger i veckan och ansiktet håller sig fint . Synd som andra sagt att det inte finns en pipett eller lock så man kan spara för en ampull innehåller ganska mkt. Fast jätte bra formula är det och doftar fräscht och underbart VISSA AV DEM. Jag provade även multivitamin men den luktade tråkigt.#tävling
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Det lilla extra

  Supernöjd med produkterna, det är mer av en QuickFix men en bra sådan. Men räkna inte med några långvariga resultat. Har aldrig haft probs med glas ampullerna. En snabb tydligt knäck så går det bra. #tävling
  Gilla

Babor
Ampulle Glow & Moisture With Love By Lyko & Babor

46 Betyg
279:-
Beskrivning
Ingredienser
Lyko LOVES Babor!
I detta härliga kit, framtaget i ett samarbete mellan Babor och Lyko, har vi valt ut våra storfavoriter ur Babors fantastiska ampull-bibliotek. Låt oss stolt presentera Glow & Moisture - With Love By LYKO & BABOR.

Älskar du, liksom vi, lyster och fukt så kommer du att älska detta kit.

Kitet innehåller

2 x Hydra Plus:
Engångsdos av aktivt koncentrat - mer aktivt än ett serum. En super boost av fukt för alla hudtyper och hudtillstånd, skapar grunden till en välmående hud. Hyaluronsyra tillför fukt och binder fukten i huden med en långvarig effekt. Torrhetslinjer suddas ut och som ett skyddande täcke omsluts huden från att förlora fukt. Just med denna återfuktande ampull kan du ge huden en BABOR boost och applicera fler stycken vid samma tillfälle för att mätta huden med fukt.

2 x Multi Vitamin:
Engångsdos av aktivt koncentrat - mer aktivt än ett serum. En vitamincocktail som stärker cellernas funktioner och hudens försvar. Perfekt till torr hud i behov av lipider och stressad hud i behov av skydd. Revitaliserar och stimulerar cellförnyelse med A-vitamin och skyddar mot fria radikaler med E-vitamin. Tillför viktiga vitaminer, som stärker och skyddar huden och gör torr hud mjuk och elastisk igen. Ger en vital och väl skyddad hud mot dagliga stressfaktorer.

3 x Perfect Glow:
Engångsdos av aktivt koncentrat - mer aktivt än ett serum. Återfuktande och lystergivande ampull med direkteffekt. Ger fräsch hud med maximal glow-effekt och jämnare hudton. Samtidigt skyddas huden mot förtidigt hudåldrande orsakat av fria radikaler med kakaopeptider. Vid regelbunden användning jämnar Perfection Peptides P3 ut hudytan genom att stimulera hudens egna peelingprocess. Ger huden en snygg finish med glow. Passar fuktfattig hud, trött/ gråglåmig hud med ojämn hudton.


Användning:
Appliceras efter rengöring. Använd bipackad plasthätta eller en servett för att täcka och bryta flaskhalsen. Placera plasthättan med skåran nedåt, håll i ampullens övre del, öppna den genom att knäcka flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll koncentratet i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Följ upp med passande kräm.

Obs: Ampullerna är endast avsedda för utvärtes bruk.

Notera: öppna ampullen enligt anvisningen ovan eller följ bildanvisningen på insidan av askens lock. Om ampullen inte öppnas korrekt så kan glassplitter komma in i produkten, då ska produkten inte användas utan slängas. Produkt med glassplitter kan orsaka allvarlig skada.
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1550-777-0000

Gåva på köpet

Handla professionell hudvård för minst 1200 kr och få denna gåva på köpet!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter