Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Balancing Cashmere Wood Oil Peeling 200ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

En peelingbehandling av socker och olja med en varm, ombonad skogsdoft. Mandelolja, arganolja och macadamianötolja vårdar huden under exfolieringen och gör den mjuk och spänstig. Sockerkristallerna verkar exfolierande, avlägsnar döda hudceller och stramar upp huden. Huden ser slätare och jämnare ut.

Användning:
Använd i duschen två till tre gånger i veckan. Applicera på våt hud och massera försiktigt in med små cirkelrörelser. Skölj noggrant i rikligt med vatten.

Babor SPA:
Uppfyller min längtan. Efter ett avspänt, starkt och vaket jag. Efter en resa till mig. Efter mitt ommodellerade själv. Denna luxuriösa kroppsvårdsserie förenar välmåendedofter med smickrande texturer och exklusiva verksamma ämnen från växtbaserat stammcellsextrakt. För den ojämförbara känslan, att åter kunna vara helt och hållet sig själv. Babor SPA berör – i lugnande behandlingar och med fyra, fina produktlinjer. Så skapas en SPA-upplevelse som går långt bortom momentet av att skämma bort sig en smula. Att jag ger åter, det som jag har fått. För den ojämförliga lyxen kan jag åter vara helt mig själv.

Balancing Cashmere Wood:
Tillför inre styrka och gör huden mer motståndskraftig för yttre påfrestningar. Stamceller från Champagnepäron bygger upp hudens naturliga skyddsbarriär medan den sensuellt värmande doften balanserar dina sinnen. För inre styrka och sinnesro.

200ml 

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1550-199-0200
Babor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018