Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Dr. Intensive Calming Cleanser

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Rengör torr hud utan att ge en känsla av stramhet

  • Lämplig vid neurodermatit och psoriasis under symptomfria perioder.

En intensivt lugnande och mjukgörande rengöringsmjölk. Rengör mjukt och försiktigt. Har en lugnande och balanserande verkan. Minskar känslan av stramhet och obehaglig klåda. Avsedd för mycket torr och överkänslig hy samt, under symptomfria perioder, för personer med neurodermatit. Resultat: Hudens skyddande lipidlager förnyas effektivt. Den optimala balansen mellan lipider och fukt i huden återställs. Risken för bakteriella reaktioner minskar och pågående hudirritationer dämpas markant. Hudens naturliga försvar förstärks på ett effektivt sätt. Obehaglig klåda lindras omedelbart och rodnad dämpas med långvarigt resultat. Huden återhämtar sig snabbare och känns märkbart mindre stram och spänd.

Användning:
Applicera i ansiktet, på halsen dekolletag morgon och kväll. Massera in med lite vatten och skölj därefter noga. Avsett för rengöring av ansiktet. Avsluta med ett uppstramande ansiktsvatten efter rengöring.

Dr.Babor
Cosmeceuticals erbjuder precisa lösningar för varje skönhetsutmatning. Med innovativa recept från naturliga och effektiva ämnen sätter DOCTOR BABOR nya höga standarder för verkan och omedelbar effekt. Resultatet: en synbart förbättrad, ungdomligt frisk hy.

Neuro Sensitive Cellular

Är din hud hypersensibel och extremt torr? Då är NEURO SENSITIVE rätt val för dig. BABORs forsknings- och innovationscentrum har tagit fram en unik neurokosmetisk produktserie som innehåller det innovativa ämnet Neuroxyl. Typiska symptom för neurokänslig och mycket torr hud mildras. Huden blir lugnare och jämnare vid regelbunden användning. Obehaglig klåda reduceras märkbart. Rodnader och irritationer reduceras synbart. Huden återhämtar sig snabbare och känslan av att huden är spänd avtar. Produkterna innehåller inga konserveringsämnen, parabener, mineraloljor, doftämnen eller syntetiska färgämnen.Du känner säkert igen även detta : Huden spänner, är torr, blir ofta sprucken, rodnar och börjar till och med klia. Och genast uppstår den förtvivlade önskan: att vilja komma ut ur sin hud. Lotion, dagkräm och rengöringsmjölk byts ut – oftast utan framgång. Alla välmenta råd tänks igenom – men vad förändras? I bästa fall ingenting, ofta försämras situationen till och med. Slutligen måste det bli ett avbrott i den extremt torra hudens orsaks- och verkanskretslopp, bara glömma problemet helt enkelt, för att känna efter hur det är att må bra igen.
Neuro Sensitive Cellular hjälper huden med en effektiv kombination av verksamma ämnen, att hitta en ny jämnvikt. Olika ämnen som kompletterar varandra perfekt gör det möjligt att bryta cirkeln med extremt torr och mycket känslig hud:
Neuroxyl – desensiterar huden och reducerar omedelbart rodnader, klåda och irritation.

150ml 

Babor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018