Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Dr. Micro Ultimate ECM Repair Serum

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Ultimate ECM Repair Serum Intensivt lugnande, återfuktande och regenererande serum som förbättrar hudens kvalitet. 
Designad att vårda huden omedelbart efter microdermabrasion eller som efterbehandlande produkt hemma under en kur av microdermabrasion behandingar. Fri från parfym och syntetiska färgämnen. 

För alla stressade hudtyper i behov av regeneration
-Med trött, glåmig hud och nedsatt mikrocirkulation
-Med förstorade porer eller post-acne ärr
-För att regenerera atrofi eller åldrande hud 

Användning:
Appliceras morgon och/eller kväll, efter rengöring, över ansikte, hals och dekolletage. Klappa försiktigt in produkten, låt absorberas och följ sedan upp med en vårdande dag/nattkräm.

Dr.Babor
Cosmeceuticals erbjuder precisa lösningar för varje skönhetsutmatning. Med innovativa recept från naturliga och effektiva ämnen sätter DOCTOR BABOR nya höga standarder för verkan och omedelbar effekt. Resultatet: en synbart förbättrad, ungdomligt frisk hy.

Body Cellular
Berätta om kampen med problemzonerna.

Från en viss ålder vet de flesta vad som menas med begreppet ”problemzoner”. Celluliter, kråkfötter, begynnande stramhet i brösten, hudbristningar – alla dessa faktorer leder inte nödvändigtvis till välbefinnande, och sammantaget kan det ibland slå hårt mot sinnesstämningen. Åldern är dock inte hela orsaken: en genetisk bedömning, hormoniella fluktuationer och yttre påverkan förstärker symptomen.

För att dessa estetiska problem inte skall slå på psyket och man känner sig obehaglig i huden bör man aktivt stödja kroppen i regenerationen: med högvärdiga, vårdande produkter som är inriktade mot att ha inverkan på de speciella krav, som hudtillståndet ställer hos kvinnliga problemzoner. BABORS forsknings- och innovationscentrum har i detalj behandlat problemzonernas problematik och utvecklat en innovativ vårdnadsserie med DOCTOR BABOR BODY CELLULAR, som med specifika sammansättningar av verksamma ämnen anpassats till enskilda indikationer i hudens behov. 

50ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1550-275-0050
Babor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018