Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Dr. Ultimate Forming Body Cream

Bli först med att betygsätta produkten
965:-

Huden ser fastare, mjukare och jämnare ut. 

Denna rika kroppskräm med Biogen växtextrakt noggrant regenererar huden och är också perfekt för postoperativ vård av huden. Lämnar huden fastare, mjukare och jämnare.

Dr.Babor
Cosmeceuticals erbjuder precisa lösningar för varje skönhetsutmatning. Med innovativa recept från naturliga och effektiva ämnen sätter DOCTOR BABOR nya höga standarder för verkan och omedelbar effekt. Resultatet: en synbart förbättrad, ungdomligt frisk hy.

Body Cellular
Berätta om kampen med problemzonerna.

Från en viss ålder vet de flesta vad som menas med begreppet ”problemzoner”. Celluliter, kråkfötter, begynnande stramhet i brösten, hudbristningar – alla dessa faktorer leder inte nödvändigtvis till välbefinnande, och sammantaget kan det ibland slå hårt mot sinnesstämningen. Åldern är dock inte hela orsaken: en genetisk bedömning, hormoniella fluktuationer och yttre påverkan förstärker symptomen.

För att dessa estetiska problem inte skall slå på psyket och man känner sig obehaglig i huden bör man aktivt stödja kroppen i regenerationen: med högvärdiga, vårdande produkter som är inriktade mot att ha inverkan på de speciella krav, som hudtillståndet ställer hos kvinnliga problemzoner.BABORS forsknings- och innovationscentrum har i detalj behandlat problemzonernas problematik och utvecklat en innovativ vårdnadsserie med DOCTOR BABOR BODY CELLULAR, som med specifika sammansättningar av verksamma ämnen anpassats till enskilda indikationer i hudens behov.

100ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1550-273-0200
Babor

Gåva på köpet

Handla två produkter från Babor - Få Babor Masterpiece innehållande 7 st ampuller på köpet!

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018