Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Dr.Derma Optimizer Specific Anti-Stress Booster

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

För en jämnare hud utan spänningskänsla

  • Lugnar genast huden efter applicering. Reducerar rodnad och spänningskänsla.
  • Hudbarriären byggs upp.
  • Huden visar styrka och resistans mot yttre påverkan.
  • Hudirritation avtar snabbare, huden verkar balanserad och jämn. 


Man bör bara ge en Booster per bas-serum. Applicera alltid Boostern i kombination med bas-serumet, använd den aldrig på huden som den är. De högkoncentrerade verksamma ingredienserna kan annars under vissa omständigheter orsaka hudirritationer.

Användning:
Sök efter den lämpligaste Boostern beroende på hudens behov. Öppna locken på Bas-serumet och Boostern och placera en pipettlängd (1 ml) Ultimate Derma Optimizer Serum och en pipettlängd av det utvalda Booster-koncentratet i handflatan och blanda. Appliceras på det i förväg rengjorda ansiktet, halsen och dekolletaget och låt absorberas. Vid behov görs sedan den vanliga hudvårdsbehandlingen. Behovet av bas-serum och Boosterblandning kan variera med det dagliga behovet. Man måste alltid ge en Booster per bas-serum. Använd alltid Boostern i kombination med bas-serumet, använd den aldrig ren på huden. De högkoncentrerade ingredienserna kan annars under vissa omständigheter orsaka hudirritationer.

Dr.Babor
Cosmeceuticals erbjuder precisa lösningar för varje skönhetsutmatning. Med innovativa recept från naturliga och effektiva ämnen sätter DOCTOR BABOR nya höga standarder för verkan och omedelbar effekt. Resultatet: en synbart förbättrad, ungdomligt frisk hy.

Derma Cellular
Vill du hitta en lösningar på små problem som skrattrynkor, tårsäckar eller pigmentstörningar? Då är DERMA CELLULAR rätt val för dig. Efter mångårig forskning har BABORs forsknings- och innovationscentrum utvecklat linjen DERMA CELLULAR som en lösning på specifika problem. Koncentrerat komponerade specialprodukter som ökar hud- och cellförnyelsen och ger högre elasticitet. Redan efter kort tid kan mätbara resultat uppnås.Var för sig levererar de effektiva kombinationerna resultat vid:

– svullnade tårkanaler
– grovporig hud
– åldersfläckar
– pigmentstörningar
– elasticitetsförlust
– ljusskadad hud
– vävnadsförslappning
– belastad och stressad hud
– rynkor med trött, uttömd hy

10ml 

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1550-254-0010
Babor

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018