Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Baborganic De-Stressing Fluid 14x2

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
  • Lugnar huden omedelbart, lindrar rodnad 

Ett aktiv koncentrat för särskilt irriterad, stressad hud. Absorberar snabbt, lugnar huden omedelbart, lugnar rodnad och har en avslappnande effekt.

Användning:
Applicera på ansikte, hals och dekolletage, morgon och kväll, efter rengöring. Låt vätskan tränga in i huden. Följ med mjukgörande kräm.

Dr.Babor
Cosmeceuticals erbjuder precisa lösningar för varje skönhetsutmatning. Med innovativa recept från naturliga och effektiva ämnen sätter DOCTOR BABOR nya höga standarder för verkan och omedelbar effekt. Resultatet: en synbart förbättrad, ungdomligt frisk hy.

Baborganic:
I en värld med allt större miljöproblem och en allt sämre luft längtar huden efter något som skyddar den mot miljöstress och som gör att den kan återfinna sin balans och slutligen kan utstråla ren skönhet. Av den anledningen har BABOR utvecklat baborganic. baborganic – alpernas renhet och ursprunglighet har kombinerats till en serie ansikts- och kroppsvårdsprodukter med naturen som största inspiration. I produktlinjen används inga syntetiska färg- och parfymämnen, inga paraffiner, inga PEGs, inga bestrålade ingredienser och inga genetiskt modifierade ämnen.


28ml

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1550-285-0028
Babor

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018