Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor HSR Lifting Extra Firming Cream

Bli först med att betygsätta produkten
1135:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Lyxig, lyftande kräm med unik anti-rynkeffekt. Skyddar hudens kollagen- och elastinfibrer. Förbättrar hudens elasticitet avsevärt. Jämnar ut tunna linjer och rynkor. Ger en slätare och fastare hud med föryngrat utseende.
Den här specialkomponerade behandlingskrämen förbättrar och förstärker elasticiteten, vilket fördröjer åldrande som orsakats av solljus. Genom att stärka hudens naturliga försvarsmekanismer hjälper det till med att förhindra tunna linjer och rynkor och huden får ett mer ungdomligt utseende.

Användning:
Applicera i ansiktet, på halsen och dekolletaget morgon och kväll efter rengöring.

HSR:
I över 50 års tid har vi forskat på hemligheterna bakom ungdomligt utseende. 
I och med utvecklingen av serierna HSR lifting och HSR de luxe har vi ännu en gång lyckats med att identifiera komplex av aktiva ämnen genom att koppla ihop mångårigt know-how och holistisk forskning. Dessa ämnen reducerar inte bara tidens tecken utan kan även synligt fördröja hudens åldrande.

HSR Lifting:
Med tilltagande ålder förlorar huden spänst och rynkor uppstår. BABORs forskningsgrupp har med HSR lifting tagit fram en serie med rynkförebyggande produkter som används inom området för kosmetisk lifting. Tre mycket effektiva aktiva ämnen, alla kombinerade i HSR Lifting Integral Komplex, skapar en effektiv antirynk-verkan: Multitendyn aktiverar uppbyggnaden av kollagenfibrer och bevarar hudens elasticitet. Liftolution lägger sig som ett uppstramande nät över huden och Glyco-Stop reducerar kollagenfibrernas försockring. Denna omfattande lifting-effekt reducerar synbart och kontinuerligt rynkdjupet. Huden verkar slätare och konturerna stramas upp. 

50ml 

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1550-204-0050
Babor

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018