Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor HSR Lifting Extra Firming Foam Mask 75ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

När hud åldras förlorar den sin elasticitet och rynkor bildas. Med den här lyxiga skummande anti-rynkmasken har BABORs forskare återigen åstadkommit en verkligt innovativ produkt inom kosmetisk lyftning. Tre ytterst effektiva aktiva ingredienser har kombinerats i HSR® Lifting Integral Complex för att ge en helhetseffekt mot rynkor: Multitendyn aktiverar bildandet av kollagenfibrer och bevarar hudens elasticitet. Liftolution bildar ett nätverk på hudens yta med omedelbar mikrolyftande effekt. Glyco-Stop reducerar rynkor inifrån genom att förhindra glykation av kollagenfibrerna. Denna holistiska effekt reducerar märkbart och kontinuerligt tunna linjer och rynkor vilket ger huden  ett jämnare utseende och ansiktets konturer blir fastare.

Resultat:

  • Ger energi åt huden med en omedelbar utjämnande effekt.
  • För en fastare hy och märkbart förbättrad elasticitet.
  • Ackumulerad lyftande energi i en minnesvärd presentation. 
  • Tillför och bevarar fukt. 

Användning:
Applicera i ansiktet, på halsen och dekolletaget efter rengöring, en till två gånger i veckan. Låt verka i 10 till 15 minuter.

HSR:
I över 50 års tid har vi forskat på hemligheterna bakom ungdomligt utseende. I och med utvecklingen av serierna HSR® lifting och HSR® de luxe har vi ännu en gång lyckats med att identifiera komplex av aktiva ämnen genom att koppla ihop mångårigt know-how och holistisk forskning. Dessa ämnen reducerar inte bara tidens tecken utan kan även synligt fördröja hudens åldrande.

HSR Lifting:
Med tilltagande ålder förlorar huden spänst och rynkor uppstår. BABORs forskningsgrupp har med HSR lifting tagit fram en serie med rynkförebyggande produkter som används inom området för kosmetisk lifting. Tre mycket effektiva aktiva ämnen, alla kombinerade i HSR Lifting Integral Komplex, skapar en effektiv antirynk-verkan: Multitendyn aktiverar uppbyggnaden av kollagenfibrer och bevarar hudens elasticitet. Liftolution lägger sig som ett uppstramande nät över huden och Glyco-Stop reducerar kollagenfibrernas försockring. Denna omfattande lifting-effekt reducerar synbart och kontinuerligt rynkdjupet. Huden verkar slätare och konturerna stramas upp.

75ml 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019