Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor HSR Lifting Extra Firming Hand Cream 50ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Denna luxuösa handkräm förbättrar hudens utseende märkbart och gör att din ålder förblir en hemlighet. På händerna låter sig åldern inte döljas. Huden är särskilt tunn och extra utsatt för solljus så att rynkor och åldersfläckar uppstår snabbare. HSR Lifting Integral Komplex reducerar rynkdjupet och stramar upp huden. Ett extrakt av mangofrukt med högt innehåll av flavonoider, alkaloider och xanthoner gynnar lipidförrådet i vävnaden och förbättrar på så sätt hudens tjocklek märkbart. Dessutom blir åldersfläckarna ljusare med hjälp av ett extrakt av tusensköna. Huden på händerna verkar jämnare och ser välvårdad ut.

Resultat:

  • Gör ålderfläckarna ljusare.
  • Huden verkar jämnare och ser välvårdad ut. 
  • HSR Lifting Integral Komplex reducerar märkbart rynkdjupet och stramar åt huden.

Användning:
Appliceringen bör inledas på handens ovansida. Krämen fördelas med cirkelrörelser handrygg mot handrygg. Därefter finger för finger precis som man drar på sig en åtsittande handske. Glöm inte mellanrummet mellan fingrarna, fingertopparna och nagelbanden. Avslutningsvis behandlas handflatan, handloven och underarmen.

HSR:
I över 50 års tid har vi forskat på hemligheterna bakom ungdomligt utseende.
I och med utvecklingen av serierna HSR® lifting och HSR® de luxe har vi ännu en gång lyckats med att identifiera komplex av aktiva ämnen genom att koppla ihop mångårigt know-how och holistisk forskning. Dessa ämnen reducerar inte bara tidens tecken utan kan även synligt fördröja hudens åldrande.

HSR Lifting:
Med tilltagande ålder förlorar huden spänst och rynkor uppstår. BABORs forskningsgrupp har med HSR lifting tagit fram en serie med rynkförebyggande produkter som används inom området för kosmetisk lifting. Tre mycket effektiva aktiva ämnen, alla kombinerade i HSR Lifting Integral Komplex, skapar en effektiv antirynk-verkan: Multitendyn aktiverar uppbyggnaden av kollagenfibrer och bevarar hudens elasticitet. Liftolution lägger sig som ett uppstramande nät över huden och Glyco-Stop reducerar kollagenfibrernas försockring. Denna omfattande lifting-effekt reducerar synbart och kontinuerligt rynkdjupet. Huden verkar slätare och konturerna stramas upp.

50ml 

  • Kategori:Handvård
  • Artikelnummer:
    1550-209-0050

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019