Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Hy-Öl + Perfect Combination

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Babor har kombinerat de naturliga rensning befogenheter vatten och olja och utvecklade en bi-fas djupverkande rengöringsmedel som är unik på marknaden kosmetika - The Art of Cleansing. 

HY-ÖL, en hydrofil rengöringsolja som lämpar sig för alla hudtyper, innehåller ren, naturlig soja, sesam och jordnötsolja, samt Quillaja extrakt, vilket förstärker den renande effekten. HY-ÖL används i kombination med Phytoactive för det särskilda c hudtyp för att ta bort både olja och vattenlösliga föroreningar varsamt men grundligt, utan att lämna någon känsla av täthet. Det låter huden andas fritt och ger hyn ett fräscht, utseende. Fri från konserveringsmedel. Phytoactive Combination är den perfekta hudvård fasen för att komplettera BABOR HY-ÖL rengöring för fet och blandhy. Den innehåller BABOR-exklusiv, avgiftande extrakt av Agrimonia Eupatoria, som har en sammandragande effekt, även när du rengöra. Utvalda växtbaserade essenser av salvia, trollhassel och azulen re fi n och balanserar huden. Lämnar huden djupt rengjord och ger den ett friskt utseende.

Användning:
Applicera HY-ÖL (4 pumpar) på torr hud, sedan släta över 2 pumpar av Phytoactive. Massera in med fuktade fingertopparna tills emulsion bildas. Skölj grundligt med mycket kallt vatten.

Babor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018