Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Moisture Serum 30ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Aktivt fuktighetsgivande koncentrat

  • Saturerar huden med fuktighet med varaktigt resultat.
  • Jämnar ut torrhetslinjer.
  • Ger hyn ett fräscht, rosigt och fylligt utseende

Ett intensivt fuktgivande koncentrat lämpligt för alla hudtyper, i synnerhet torr hud. Innehåller aloe vera och extrakt av svartvete som saturerar huden med fuktighet, med långvarig effekt. Torrhetslinjer jämnas ut och hyn får ett fräscht och rosigt utseende. Fördelar: - Saturerar huden med fukt, med varaktigt resultat. - Jämnar ut torrhetslinjer. - Ger hyn ett fräscht, rosigt och fylligt utseende.

Användning:
Kan användas som tilläggsprodukt för torr hud eller som huvudsaklig fuktighetsgivare för ung blandhy. Applicera serumet i ansiktet, på halsen och dekolletaget morgon och/eller kväll efter rengöring. Massera försiktigt in i huden och applicera därefter, vid behov, en fuktighetsgivande kräm ovanpå.

Basic Care
Huden förses med de viktigaste verksamma ämnena och får ett ett vårdat utseende.Okonstlad hud, en gåva från naturen. Bilavgaser, luftkonditionerade kontorsmiljöer och växlande väder är tufft för huden. Därför behöver även den skämmas bort ibland. 24-timmarsformeln i Basic Care ger huden de viktigaste ämnena dygnet runt.

För daglig ansiktsvård hör, vid sidan om en mild rengöring, även en motsvarande ansiktskräm. För grundbehovet hos den gemensamma hudsituationen – torr, känslig, fet och blandhud - har BABOR utvecklat en okomplicerad omvårdnad. Basic Care försörjer huden med de viktigaste ämnena, så att den är vårdad dygnet runt. 

30ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1550-331-0050
Babor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018