Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Shaping for Feet Feet Smoothing Balm SPA

Bli först med att betygsätta produkten
225:-

En innehållsrik kräm som ger intensivvård åt grov och sprucken hud på både fötterna och kroppen. Innehåller stamceller av elsbär (S. torminalis), som är exklusiva för BABOR.
Fuktighetsgivande oljor lugnar huden, återfuktar och främjar återupprättandet av hudens hydrolipidskikt. Huden blir slätare, mjukare och mer följsam.

Babor SPA:
Uppfyller min längtan. Efter ett avspänt, starkt och vaket jag. Efter en resa till mig. Efter mitt ommodellerade själv.
Denna luxuriösa kroppsvårdsserie förenar välmåendedofter med smickrande texturer och exklusiva verksamma ämnen från växtbaserat stammcellsextrakt. För den ojämförbara känslan, att åter kunna vara helt och hållet sig själv. Babor SPA berör – i lugnande behandlingar och med fyra, fina produktlinjer. Så skapas en SPA-upplevelse som går långt bortom momentet av att skämma bort sig en smula. Att jag ger åter, det som jag har fått. För den ojämförliga lyxen kan jag åter vara helt mig själv.

Shaping For Body:
Formar och stramar upp figuren för en mer slimmad siluett. Patenterade stamcellsextrakt från det sällsynta tyskoxelträdet skyddar huden medans kronärtskocksextrakt påskyndar viktminskning och arbetar aktivt med att slimma och tona figuren. Termalvatten från Aachen, berikat med mineraler och spårämnen från jordens inre främjar hudens immunsystem och tillför fukt på djupet.

150ml

  • Kategori:Fotvård
  • Artikelnummer:
    1550-185-0150

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018