Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Skinovage PX Advanced Biogen Intensive Repair Cream 50ml

3 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Rik intensiv behandling för hud med extremt behov av förnyelse. Tack vare den unika formulan med utvalda örter och verksamma växtdelar i exklusiva BIOGEN PLANT EXTRACT har Intensive Repair Cream en effektiv regenererande effekt. Cellförnyelsen stöds och huden förfinas. Hyn verkar jämnare, förnyad och smidig.

  • BABOR-exklusiv formula bestående av utvalt ört- och växtinnehåll i legendariska BIOGEN PLANT EXTRACT
  • Stödjer cellförnyelsen och förfinar hudlindringen.
  • Hyn verkar jämnare, förnyad och smidig.

Användning:
Appliceras morgon och kväll på den rengjorda huden, eller används som nattkräm i kombination med Daily Revitalizing Cream som dagkräm.

Skinovage PX:
Intelligent och exklusiv systematisk skönhetsvård – som gjord för din hud.Miljön i dagens moderna samhälle utgör en stor utmaning för alla hudtyper. Huden behöver ett effektivt skydd mot ljus- och miljörelaterat åldrande som kan härledas till UV-strålar och fria radikaler. Dessutom ska hudens egna skyddsmekanismer främjas. Alla SKINOVAGE PX-produkter innehåller därför, förutom de hudbildsspecifika specialämnena, de två innovativa, vegetabiliska ingredienserna alpina stammceller och OsmoTec.

Den multifunktionella hudvårdsserien SKINOVAGE PX består av sju underserier som vardera är anpassade efter behoven hos olika hudbilder.

Advanced Biogen:
Låt huden stråla. Systematisk skönhetsvård för trött hud i behov av förnyelse.Är din hud trött och i behov av ny energi? ADVANCED BIOGEN främjar regeneration och revitalisering. Hudens funktioner aktiveras och cellförnyelsen stimuleras. Huden får ett ungdomligt utseende och ser rosigt frisk ut.

50ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1550-145-0050
Babor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018