Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Skinovage PX Pure Intense Purifying Mask 50ml

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

En krämig ansiktsmask som reducerar hudens orenheter och ger slätare hy. Kan användas som en intensivmask för hemmabruk.

Resultat:
Jämnare hudton utan blemmor och ett mer attraktivt utseende.

 • För hy med skavanker och blemmor.
 • Reducerar orenheter och fläckar.
 • Absorberar överskott från talgkörtlarna och lugnar huden.
 • Ger en felfri, klar och märkbart jämnare hudton.

Skinovage PX:
Intelligent och exklusiv systematisk skönhetsvård – som gjord för din hud.Miljön i dagens moderna samhälle utgör en stor utmaning för alla hudtyper. Huden behöver ett effektivt skydd mot ljus- och miljörelaterat åldrande som kan härledas till UV-strålar och fria radikaler. Dessutom ska hudens egna skyddsmekanismer främjas. Alla SKINOVAGE PX-produkter innehåller därför, förutom de hudbildsspecifika specialämnena, de två innovativa, vegetabiliska ingredienserna alpina stammceller och OsmoTec.

Den multifunktionella hudvårdsserien SKINOVAGE PX består av sju underserier som vardera är anpassade efter behoven hos olika hudbilder.

Pure:
Nu blir allt klart. Systematisk skönhetsvård för oren hud.Har du problem med akne och en en ojämn hy? Serien PURE innehåller effektiva produkter mot hudorenheter och för förfining av hyn samtidigt somrynkor reduceras. Huden blir renare, jämnare och ser ungdomligt frisk ut.

50ml

Babor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 18 månader sedan

  Underbar!!

  Den här ansiktsmasken är rena drömmen för min blandhy/feta hy. Mattar ner och rensar från pormaskar och små plitor i ansiktet. Känns väldigt lyxig och luktar gott! Tar ett tunt lager i ansiktet, två gånger i veckan men brukar bli torrare i hyn på vintern och då lär jag använda den mer sällan. Hyn känns jättefräsch efteråt.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018