Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Skinovage Sensation Eyes Eye Lash Growth Serum

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Är ett unikt hudvårdssystem som verkar i harmoni med dig och din huds individuella egenskaper. Hudvårdssystemet SENSATIONAL EYES ger effektiv vård till det känsliga området kring ögonen.
Lash GrowthXL Serum – ett serum som främjar ögonfransarnas tillväxt med ett särskilt peptidkomplex. Ögonfransarna ser tjockare, längre och mer fylliga ut efter bara åtta veckor. Aktiverar ögonfransarnas naturliga tillväxt för att öka längd, tjocklek och volym. Kliniskt testat och bevisat milt för ögonen.

Skinovage PX:
Intelligent och exklusiv systematisk skönhetsvård – som gjord för din hud.Miljön i dagens moderna samhälle utgör en stor utmaning för alla hudtyper. Huden behöver ett effektivt skydd mot ljus- och miljörelaterat åldrande som kan härledas till UV-strålar och fria radikaler. Dessutom ska hudens egna skyddsmekanismer främjas. Alla SKINOVAGE PX-produkter innehåller därför, förutom de hudbildsspecifika specialämnena, de två innovativa, vegetabiliska ingredienserna alpina stammceller och OsmoTec.

Den multifunktionella hudvårdsserien SKINOVAGE PX består av sju underserier som vardera är anpassade efter behoven hos olika hudbilder.

Sensation Eyes:
För det perfekta ögonblicket! Hudvårdslösningen för det känsliga ögonpartiet.Huden runt ögonen är ca 4 gånger tunnare än det övriga ansiktets hud och behöver därför vårdas extra varsamt. Serien SENSATIONAL EYES innehåller effektiva produkter för ögonpartiets särskilda behov. Produkterna har testats av ögonläkare och dermatologer och innehåller inga doft- ellerfärgämnen. Alla produkter kan användas av kontaktlinsbärare.

5ml

 

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1550-156-0005
Babor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 18 månader sedan

  Innehållsförteckning

  Hej,
  jag skulle vilja testa detta serum, men eftersom jag har haft problem med ögonirritation efter liknande produkter tidigare, skulle jag vilja kika på innehållsförteckningen innan jag bestämmer mig för ett köp. Skulle ni kunna skicka t.ex. en bild på förpackningen med innehållsförteckningen?

  Mvh,
  Anja
  gillar
  • lyko
   för 18 månader sedan
   Hej Anja.

   Jag har svarat dej via ditt mail och hoppas att detta hjälper dej vidare i dina funderingar kring produkten.

   Ha en fin dag. /Anna, Kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018