Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Sonic Cleansing Brush Internationa

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Börja dagen pigg och vitaliserad eller lämna vardagsstressen bakom dig på kvällen. Den nya Babor Sonic Cleansing Brush ger dig en intensiv rengöringsupplevelse. På en minut rengör borstens 120 000 strån på djupet. Den mjuka massagen stimulerar hudens blodcirkulation och har samtidigt en uppiggande verkan. För en ren stålande fräsch hy.

I över 50 år har Babor stått för förstklassiga och unika rengöringsprodukter. Med nyheten Babor Sonic Cleansing Brush fortsätter traditionen vidare och intensifierar rengöringsprocessen för fullkomlig renhet. Borstens extra fina och mjuka borststrån stödjer effektivt Babors övriga rengöringsprodukter och rengör huden effektivt på djupet för ett synligt renare och fräschare resultat.

Användning:
Börja med den unika rengöringsoljan - HY-Öl, för mild och effektiv rengöring på djupet. Applicera sedan phytoactive - ett naturligt koncentrat som anpassas efter din hudtyp. Därefter fuktas huden med vatten, den mjölkaktiga emulsionen masseras försiktigt in med Babor Sonic Cleansing Brush. Skölj sedan i rikligt med vatten.
Arbeta med citkulerande rörelser från ansiktets mitt och ut ca 2-5 minuter (undvik för länge på känsliga områden). Rengöring av borsten görs enklast med vatten och lite tvål, alternativt med din ordinarie rengöring. 

Resultat: En intensivt rengjord och mjuk hud tack vare den nya Babor Sonic Cleansing Brush.

Babor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018