1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 54 betyg
9
10
8
9
18
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 29 månader sedan

  Fantastiska resultat!

  Tips:
  - Ta ett fotbad (bara vatten) innan behandlingen. Minst 30 min.
  - Varje kommande dag ta ett fotbad (bara vatten) på 15 minuter. Om du duschar eller tar bad en dag etc så kan du skippa detta steg. Oftast brukar processen börja på fjärde-femte dagen efter fotbadet.
  - SMÖRJ INTE IN DIG!! Fötterna kommer vara megatorra och det kommer vara fruktansvärt, MEN sen när huden börjar ramlar av så är det såååå värt det.
  - Efter huden har ramlat av bör du vänta ytterligare några dagar innan du börjar smörja.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 21 månader sedan

  Gjorde ej sitt jobb

  Den här produkten fungerade tyvärr inte på mig. Fötterna blev bara lite fnasiga.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Bluff!

  Inget händer med mina fötter trots att jag har gjort efter alla konstens regler. Inte en enda hudflaga har lämnat mina fötter efter 5 dagar efter behandlingen.
  gillar
  • cecilia
   för 2 månader sedan
   Gav den här till min man för ett par år sen. Hans torra tjocka, spruckna hälar såg lika vidriga ut efteråt. Hände absolut ingenting på honom heller?!?
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Wow!

  Den här produkten gjorde verkligen sitt jobb. Herregud vad fötterna såg ut när all hud började flagna bort men nu är de verkligen mjuka som bebisfötter. Denna kommer jag att använda regelbundet.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Nagellack

  På några liknande produkter står att man ska ta av nagellacket först. Behövs det på denna? Isf varför?
  Har alltid gelnagellack på tånaglarna...
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 5 månader sedan
   Hej Petra. På denna står ingenting om att nagellacket behöver tas bort. Man kan dock tycka att det borde vara lika på alla produkter av den här typen i och med att de arbetar på samma sätt. Tyvärr finns ingen information om varför nagellack bör tas bort. Det skulle möjligtvis kunna var för att innehållet även skall få tillgång till naglarna. För säkerhets skull har jag skickat frågan vidare till leverantören. Återkommer så fort vi fått svar.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 6 månader sedan

  bra

  var först tveksam men när dag tre hade passerat så började det lossa stora flagor. nu har det gått en vecka och det mesta har släppt. känns skönt att ha lena fötter igen! :D
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Tog lång tid

  För mig så tog de lååång tid innan de började flagna, sen tyckte jag inte att de gjorde så stor skillnad, även om jag hade förhårdnader och tjock hud, kan hända att de är olika från fot till fot, värt att testa 😊
  gillar
  • erica
   för 5 månader sedan
   Jag tror att om man har mycket tjock hud och liknande så ska ska man fila lite ett par dagar innan man kör strumporna. Det ska jag testa nästa gång.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Baby Foot

54 Betyg
179:-Rek. pris 279:-35
Fri frakt, kan skickas omgående

Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé och numera ett svensk bloggfenomen och fölsäljningsunder!

Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

Så här gör du.

1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär en timme. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.

2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

3. Behåll plaststrumpan på i en timme tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När en timme har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.

 - Obs, denna produkt är en engångsbehandling!

 • Kategori:Fotvård
 • Artikelnummer:
  1043-300-0000

Köps ofta tillsammans

184:-
270:-

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.