1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 62 betyg
10
10
8
11
23
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 34 månader sedan

  Fantastiska resultat!

  Tips:
  - Ta ett fotbad (bara vatten) innan behandlingen. Minst 30 min.
  - Varje kommande dag ta ett fotbad (bara vatten) på 15 minuter. Om du duschar eller tar bad en dag etc så kan du skippa detta steg. Oftast brukar processen börja på fjärde-femte dagen efter fotbadet.
  - SMÖRJ INTE IN DIG!! Fötterna kommer vara megatorra och det kommer vara fruktansvärt, MEN sen när huden börjar ramlar av så är det såååå värt det.
  - Efter huden har ramlat av bör du vänta ytterligare några dagar innan du börjar smörja.
  15 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  Gjorde ej sitt jobb

  Den här produkten fungerade tyvärr inte på mig. Fötterna blev bara lite fnasiga.
  2 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Fantastisk!

  Blev helt förvånad över hur bra denna faktiskt fungerade. Tog ett varmt fotbad innan för att mjukna upp huden och tog sedan på behandlingen. Hade på "strumporna" längra än det stod och trodde först inte att det hade fungerat, men ett par dagar senare började huden ramla av. Efter cirka två veckor kunde jag tydligt se hur bra resultat det hade blivit. En fantastisk produkt, använder den 2-4 gånger om året. Har fått familjen hooked på denna produkt också.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Så bra men äckligt😖

  Köper alltid denna om jag ska åka på solsemester på binder halvåret eller inför sommaren. Den är så effektiv. Man får bort hård hud och fötterna känns lätta. Efter 3-4 dagar börjar huden att släppa. Sjukt äckligt! Man får sova med strumpor annars är sängen full av gammal hud🤢 Vågar dock inte läsa vad den innehåller för något som gör att huden Luckras upp på detta sätt
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Älskar denna!

  Älskar denna produkt. vart lite obehagligt såklart, när allt skinn börjar lossna, men gud vilka fina fötter jag fick efteråt. eftersom att jag är väldigt kittlig så passar denna varan mig perfekt.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  VARNAR SERIÖST FÖR DENNA PRODUKT! EXTREM FOTSVETT EFTER PEELING, PÅGICK 2 MÅNADER EFTER BEHANDLING!

  Hade varit nyfiken på denna produkt sedan flera år tillbaka och bestämde mig för att äntligen unna mig själv att testa den. Till en början gick allt som det skulle, mina fötter peelade och blev babylena.. men sen började helvetet. EXTREM fotsvett alltså jag har aldrig i hela mitt liv upplevt något liknande eller haft problem med svettiga fötter....men efter detta... Mina fötter svettades konstant.. i skor, utan skor, utan strumpor och detta var i MARS i Europa inte i nått jävla tropiskt svettigt sommarklimat. INTE okej. Var tvungen att bada fötterna mitt i natten för att kunna sova så mycket de svettades och ta antiperspirant på fötterna samt tvätta dem flera gånger om dagen. Helt jävla sjukt och detta pågick i typ 2 månader innan det äntligen avtog. Avråder starkt alla från att köpa denna produkt!!
  1 gillar
  • för 3 månader sedan
   Usch vad jobbigt det där lät 😟
   Gilla
 • för 8 månader sedan

  Bluff!

  Inget händer med mina fötter trots att jag har gjort efter alla konstens regler. Inte en enda hudflaga har lämnat mina fötter efter 5 dagar efter behandlingen.
  1 gillar
  • för 8 månader sedan
   Gav den här till min man för ett par år sen. Hans torra tjocka, spruckna hälar såg lika vidriga ut efteråt. Hände absolut ingenting på honom heller?!?
   Gilla

Baby Foot

62 Betyg
179:-Rek. pris 279:-35

Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé och numera ett svensk bloggfenomen och fölsäljningsunder!

Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

Så här gör du.

1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär en timme. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.

2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

3. Behåll plaststrumpan på i en timme tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När en timme har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.

 - Obs, denna produkt är en engångsbehandling!

 • Kategori:Fotvård
 • Artikelnummer:
  1043-300-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019