Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Baby Foot

19 Betyg
149:-Rek. pris 279:-45
Fri frakt, kan skickas omgående

Baby Foot
Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé och numera ett svensk bloggfenomen och fölsäljningsunder!

Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

Så här gör du.

1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär en timme. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.

2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

3. Behåll plaststrumpan på i en timme tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När en timme har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.

Baby Foot

Köps ofta tillsammans

Baby Foot
Orofluido Elixir 100ml
Pris för allt
378:-

Köps ofta tillsammans

Baby Foot
Schwarzkopf Osis+ Dust it 10g
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Concealer Wand Light
Pris för allt
327:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  Fantastiska resultat!

  Tips:
  - Ta ett fotbad (bara vatten) innan behandlingen. Minst 30 min.
  - Varje kommande dag ta ett fotbad (bara vatten) på 15 minuter. Om du duschar eller tar bad en dag etc så kan du skippa detta steg. Oftast brukar processen börja på fjärde-femte dagen efter fotbadet.
  - SMÖRJ INTE IN DIG!! Fötterna kommer vara megatorra och det kommer vara fruktansvärt, MEN sen när huden börjar ramlar av så är det såååå värt det.
  - Efter huden har ramlat av bör du vänta ytterligare några dagar innan du börjar smörja.

  julia.rosen
  för 8 månader sedan
 • Gjorde ej sitt jobb

  Den här produkten fungerade tyvärr inte på mig. Fötterna blev bara lite fnasiga.

  dobby
  för 1 månad sedan
 • Baby foot

  Hur ofta kan man använda baby foot?

  eva.kl.johansson
  för 1 månad sedan
  • Hej Eva. Det finns dessvärre inga tydliga rekommendationer att hitta angående hur ofta man kan/bör använda denna produkt. Hos en frisk person, med frisk hud, förnyas hudcellerna på 28 dagar. Ofta känner man inget behov av ny behandling förrän kanske efter 3-4 månader. Observera att det dock är väldigt individuellt. Om du inte fick något vidare resultat efter en första användning så skulle jag inte rekommendera dig att prova igen förrän efter ca 1,5 månad. Hoppas detta svar hjälper dig. Tveka inte att kontakta oss på kundtjänst om du har ytterligare funderingar. //Maria

   Maria-Kundtjänst
   för 1 månad sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017