BaByliss Ljusspegel 8438E 2-SID X8/X1

1 Betyg
995:-Rek. pris 1099:-
Fri frakt, kan skickas omgående

• Praktisk och snygg make up-spegel med åtta energibesparande och ljusstarka LED-lampor med en sida vanlig spegel och en sida med 8 × förstoring.
• Spegelns diameter är 20,5 cm, den har 8X förstoring och kan lutas.
• Belysningen drivs via den medföljande nätkabeln.
• Försedd med halkfri bas vilket gör att spegeln står stadigt.

 • Kategori:Speglar
 • Artikelnummer:
  1001-247-0000

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1074:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1405:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2

Baserat på 1 betyg
0
1
0
0
0
 • för 9 månader sedan

  Svag belysning

  Stor och bra, snygg design och bekvämt att den drivs med nätkabel och inte kräver batterier. 8x förstoring är väldigt praktiskt för ögon-make up och plockning av bryn. Spegeln har tre olika ljus - varmt, kallt och naturligt dagsljus. Allt som allt skulle den vara toppen om det inte vore för att ljuset är alldeles för svagt. Syftet med produkten är ju bra sminkbelysning och det uppnås tyvärr inte, vilket får hela grejen att kännas onödig. Visst, det är en bra produkt i övrigt, men för det priset förväntade jag mig inte att behöva sitta framför ett fönster eller komplettera med fler lampor runtomkring. Då kunde jag ju lika gärna ha köpt en spegel utan belysning.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 20 månader sedan

  Fråga:

  Är det belysning på båda sidor?
  gillar
  • barbara
   för 15 månader sedan
   Hämtat igår. Synd att jag kastat kartongen skulle annars returnera. Spegeln är klumpig. Tredtegsbelysning är dålig (för svag). Känns som ”Trabant från DDR ” jämfört med min gamla Mercedes” för ca 500kr. BD
   gillar
  • hanan
   för 8 månader sedan
   Hej jag har köpt en spegel med belysning men belysningen är svag och skreks av sig själv då måste jag trycka på knaper igen samt belisningen darrar, ibörjan tänkte jag att bataritiet kan vara svag men när jag byte batari ändå var samma problem. Då jag undrar vad kan jag göra i så falla??
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 8 månader sedan
   Hej Hanan. Det låter som om det skulle kunna vara något fel på exemplaret du fått. När man mottagit en felaktig eller defekt vara vill vi gärna att man registrerar en reklamation, så att vi får möjlighet att kika närmare på ärendet och ersätta den defekta produkten. En reklamation registreras enkelt genom att gå till Mina Sidor / Orderhistorik, klicka på ordern det gäller sedan Reklamera. Ange antal samt kommentar om vad som är fel och avsluta genom att klicka på Skicka. Vår reklamationsavdelning kommer sedan att kontakta dig via mail, med vidare information. Hör gärna av dig till oss på kundtjänst om det är några frågetecken.
   #defektvara #reklamation #kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.