Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 4 betyg
2
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 5 månader sedan

  Ang. plattången.

  Jag köpte denna för ca en vecka sedan och jag undrar om det är något fel på min produkt?Plattorna i mitten blir varma men inte de på sidorna, de som hjälper till med curling effekten antar jag. Jag har svårt att få ett bra resultat. Mvh
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 månader sedan
   Hej Fanny. Sidoplattorna har ingen värme. Deras främsta uppgift är att förhindra "hack" och "kanter" när man lockar och ge en slät fin lock. Övning ger färdighet 😊👍 mitt hetaste tips är att du kikar på Youtube efter videos på liknande produkter. Det brukar finnas mängder med inspiration att hämta där. Ps. Kom ihåg värmeskydd.
   Gilla
 • för 6 månader sedan

  Smidig

  En otroligt liten och smidig plattång som passar mig med kort hår hur bra som helst. Själva lockfunktionen är en jättebra bonus!
  1 gillar
 • för 23 månader sedan

  1 av 5

  Kan inte ge denna produkt mer än 1/5 för att jag helt enkelt inte kunde använda den på rätt sätt. Det blev inga lockar, och jag tror det är för att den är alldeles för liten för åtminstone mitt hår. Ska ge fler försök deffinitivt, men hade lite bättre förhoppningar om saken.

  Ja, denna är verkligen "mini" som det står i beskrivningen.
  1 gillar
  • för 20 månader sedan
   Ny uppdatering: Jag har nu kunnat komma på ett sätt att använda denna platt-locktång på och det blev ju faktiskt fina lockar! Naturliga :) Men det kan fortfarande vara lite trix med tekniken för att jag har JÄTTE långt hår.
   1 gillar

BaByliss
Platt/Locktång Mini H110E

4 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Platt/locktång i mindre format som är enkel att ta med sig! Kan både platta och locka håret – perfekt att ta med sig på resan! Plattor med ’;Satin Touch’;- beläggning som är extra skonsamt mot håret. Värms snabbt upp till 180 grader för en tidseffektiv styling.

Plattornas storlek: 16 mm x 70 mm.
Hela verktygets längd: 180 mm

 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1001-633-0000

Köps ofta tillsammans

429:-
423:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019