Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babyliss Beard Designer SH510E

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Ett välskött skägg är den moderna mannens signum. Kännetecknet som ger personlighet och elegans. Babyliss Beard Designer SH510E trimmar skägget på ett nytt sätt. Snabbt, enkelt och väldigt exakt. Med sina 5 miljoner skärkontakter per minut är den upp till 5 gånger snabbare än andra skäggtrimmers. Njut av ett perfekt resultat på rekordtid.

Tre roterande skärhuvuden
De tre roterande skärhuvudena har en titanbeläggning och kommer åt skäggstråna på ett unikt sätt och anpassar sig till ansiktets konturer. Fem miljoner skärkontakter per minut ger dig upp till 5 gånger effektivare trimning är konkurrerande trimmers. Resultatet blir ett jämnt resultat, snabbt och enkelt.

Fungerar i vått och torrt
Med Babyliss Beard Designer SH510E spelar det ingen roll om mustaschen eller skägget är vått eller torrt. Om du står vid spegeln eller i duschen. Den är vattensäker så du behöver inte vara orolig för att den ska ta skada. 

Ultraprecis längdinställning mellan 0,4-12 mm
På den digitala kontrollpanelen väljer du med längdinställning i otroliga 50 steg mellan 0,4 till 12 millimeter. Och resultatet blir otroligt exakt. Babyliss Beard Designer SH510E har en precision på en femtedels millimeter vid trimning.

Lång batteritid och effektiv snabbladdning
Babyliss Beard Designer SH510E är perfekt att till exempel ha med sig på resan. Den har 40 minuters drifttid men även en riktig bra snabbladdning. 5 minuters laddning ger ca 3 minuters drifttid ifall batteriet skulle ta slut.

Laddbara batterier medföljer
Vad vore en av värrldens bästa skäggtrimmers för privatpersoner utan bra, laddningsbara batterier? Med Babyliss Beard Designer SH510E får du med allt som behövs, redan från början.

3 års tillverkargaranti

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019