Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1.0

Baserat på 2 betyg
i
1
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
  • Mest hjälpsamma negativa
    för 2 år sedan
    Verifierad köpare

    Små stela pinoredskap

    De här små elaka tåseparerarna såg så söta ut att jag köpte dem för att underlätta mitt lackande av tårna, Tyvärr passar de inte ens mina smala fötter så jag förstår inte vem utom barn som kan ha dem?!? Kanske om man har extremt smala nanofötter men hur många har det i Sverige..? De här är dessutom så stela att även om man tvingar ner tårna i dem för att få ut något av sina 35 kr som de kostade - hoppar de plötsligt upp och iväg + riskerar då att förstöra det nylackade. När det hade hänt två gånger åkte de faktiskt i soporna och jag återgick till mitt gamla knep att sitta och spreta med tårna (jättebra tå-gymnastik) alternativt att linda toapapper mellan dem. Som en bonus gör de här tåseparerarna grymt ont pga deras inbygda stelhet! Så mina gamla metoder kanske inte är jätteeffektiva men ger ingen smärta och man slipper svära så det osar vilket kan vara trevligare för omgivningen!

    De får 1 stjärna eftersom det inte går att ge noll vilket jag tycker att de egentligen förtjänar. Ibland går det helt enkelt inte att vara positiv, tyvärr!
    10 gillar
    501 visningar
    • för 2 år sedan
      Känner igen det 😅
      1 gillar

BaByliss Paris Accessories

Tåseparerare 794225
2 Betyg
29,60 krOrd. pris 37 kr20
Erbjudandet gäller t.o.m.
Fri frakt vid köp från 200 kr, kan skickas omgående

BaByliss Tåseparerare

Köps ofta tillsammans

168,80 kr
1 208,60 kr

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024