Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 3 betyg
0
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 12 månader sedan

  Drömhår!

  Jag har blekt håret i flera år och testat ALLT på marknaden för att ge fukt & reparera håret. Men ingenting kommer i närheten av det här schampot & balsamet! Mitt hår känns starkt, återfuktat & glansigt. Jag trodde inte det var möjligt men balmain har räddat mitt hår. Och doften är UNDERBAR! Jag kör inpackning och arganoljan också. Priset är lite saftigt men så värt det.
  Gilla
 • för 18 månader sedan

  Kan inte leva utan!!

  Alltså jag vet att det svider.. väldigt mycket pengar för ett schampoo & balsam (jag köper 1000ml oftast) men SATAN I GATAN vad detta gör under med mitt sönderblekta och trasiga hår!! Enda schampot som låter mig reda ut och kamma håret direkt efter duschen utan att göra håret till en stor knut på huvudet! Min frisör har också sagt att jag har helt sjukt fint hår trots att det är och varit sönderblekt. Tack Balmain! Och btw.. 1000ml håller nästan 8 månader för mig trots långt hår, så dryg är den också! vilket gör den värd varenda krona :)
  1 gillar

Balmain
Revitalizing Paket 300mlx300ml

3 Betyg
499:-Rek. pris 558:-

Ett parabenfritt shampoo som rengör varsamt och tillför optimal näring till torrt och skadat hår. Återfuktar, ger näring och återuppbygger hårets styrka från insidan. Håret blir starkare och mer hanterbart. Tillför ett mjukt, lätt och fräscht resultat. 
Parfymerad med signerad Balmain Parfym

Användning:
Applicera i fuktigt hår, massera mjukt och skölj noggrant.

300 ml

Ett oerhört lätt och närande parabenfritt balsam för torrt och skadat hår. Den vitaliserande formulan återuppbygger hårets vitalitet utan att tynga ner. Håret blir mjukt, polerat och mer hanterligt. För skinande, glänsande lockar dag efter dag.

Parfymerad med Signerad Balmain Parfym.

Användning: 
Applicera i handdukstorkat hår, massera mjukt i 3 minuter, skölj noggrant.

300 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter