1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 10 betyg
0
2
2
1
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Upplysande ögonskugga!

  Jag är super nöjd! Jag har en naturlig mörk hudton och beställde den i Pearl, den får mina ögon och lysa upp. Funkar perfekt och ha bara den, jag lägger lite bareMinerals bronzer på ögonvrån. Den håller länge och man behöver inte lägga på så mycket.
  Är super nöjd, kommer beställa flera nyanser
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Grym som primer!

  grym som ögonskuggsprimer. Funkar även att använda ensam men jag föredrar att ha en annan skugga över. Bra hållbarhet och härliga, användbara färger!
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Primer!

  Uppljusanade, speciellt för de som har problem med pigmentationer men även för de som får "feta" ögonlock. Ögon makeupen sitter hela dagen utan att "creasa". Blir lättare att blanda ut ögonskuggan och blir mer pigmenterade. Must have i sminkväskan!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Kanske inte de lättaste...

  att applicera men riktigt fina nyanser som verkligen är hållbara. Älskar även att man kan styra om man vill ha skimmer så jobbar man upp det i skuggan. Så fina!
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Väldigt mörk

  Mörk färg
  Gilla

bareMinerals
5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow SPF 15 Louminous Pearl

10 Betyg
79:20Rek. pris 295:-70
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Eye Brushes
149:-Rek. pris 199:-
Beskrivning
Ingredienser
En unik ögonskugga som förenklar din morgon. Ett drag med 5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow och du är klar för dagen!

En produkt med 5 fördelar: Long Lasting: sitter i upp till 12 timmar. PRIMER; förhindrar att pigment faller ner eller lägger sig i veck. Uppljusande; minskar synligheten av ojämnhudton på ögonlocken med en innovativ Uppljusande formula för en piggare, mer ungdomlig look. Utjämnande; Hudvårdande ingredienser tar hand om dina ögonlock genom att omedelbart jämna ut den känsliga huden på ögonlocket och minska synligheten av fina linjer och rynkor. Skyddar; Naturlig mineral SPF 15 ger dig komplett UVA- och UVB-skydd.

Användning:
Appliceras med applikatorn i hylsan, alterativt med ett finger eller separat pensel. Bär den som den är eller lägg en ögonskugga ovanpå för att skapa intesitet och hålbarhet.

Köps ofta tillsammans

332:-
207:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019