Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 19 betyg
2
2
1
4
10
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Perfekt för oljig hy som min!

  Det här pudret fungerade mycket bättre på mig än bareMinerals original som nästan blir glansig efter bara en halvtimma på min oljiga hy. Inte fått några nya kvisslor/finnar däremot renare hy. Ja, på mig är det här pudret perfekt och till det låga priset är jag mer än nöjd!
  5 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Storlek

  Hej,
  Vilken storlek är det på dem?
  6g?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 dagar sedan
   Hej Stephanie
   Produkten innehåller 6g. Eller vill du veta storleken på själva förpackningen ?
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Bra

  +Bästa puderfoundation jag testat för oljig hy, håller sig matt länge och går att rätta till med en beautyblender efter några timmar om den glider. Mer hållfast och matt än deras original. Går också att ha ovanpå flytande foundation för extra täckning. Lägger sig inte i torra partier utan döljer flagor.
  -Lätt täckning som dock är svår att bygga upp.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Nja

  Upplever att den snabbt lägger sig i veck och glider omkring så brukar sätta den med ett "vanligt" puder över, då funkar den jättebra för en mer neutral look, men lite mkt arbete för så pass lite effekt.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Medium 04

  Jag har denna i cleary meduim 04 som är perfekt för min hud ton å nyans. Skulle vilja beställa en mörkare ton till sommaren, vilken ska jag välja som går i samma nyans/ton fast mörkare?
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Det är svårt att svara på eftersom våra hudar kan reagera olika när de blir solkyssta. Clearly Medium 04 är vad vi kallar Cool Tone för Medium Skin. Om du vill ha samma ton Cool Tone så blir nästa nyans Clearly Latte 08 för Tan Skin. Det kan hända att du istället får en mer neutral ton på sommaren och då kan du testa Cleraly Silk 05. Som sagt det är svårt och för att undvika felköp så är det säkrast att du går till någon av våra butiker och färgmatchar när du börjat få lite färg på ansiktet. Lycka till!
   2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Vilken färg

  Vilken färg ska jag välja om jag har fairly light och medium bege som jag blandar?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Josefine :)
   Det är Pearl 02 som är närmast en blandning av dessa två. Vi har tyvärr inte denna nyans i sortimentet. Nästa steg som har en neutral underton är Silk 05. Den kan dock bli för mörk.
   För att hitta korrekt nyans för just dig så rekommenderar jag att du uppsöker en butik för att kunna prova dig fram.
   Gilla

bareMinerals
Blemish Remedy Foundation Clearly Cream 03

19 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Viktlös mineralfoundation i pulverform som hjälper till att reducera uppkomst av acne samt förstorade porer. Neutraliserar rodnader i huden samtidigt som den minimerar överflödig talg och blankhet i huden. Innehåller aspbark och tea tree olja för att främja en klarare frisk hud. Förpackning med ett fint rutnät över produkt, vilket ger en enkel applicering och minimalt med spill. Byggbar täckningsgrad, med medium till full täckning. Dermatologiskt testad. Ej komedogen. Ej uttorkande formula. Finns i 10 nyanser.

För bästa resultat, använd denna foundation med bareMinerals Buffing Brush.

Innehåller:

Aspen Bark and Tea Tree Oil: Promote healthy-looking skin. Aloe: Helps to soothe and hydrate skin. Mineral Powder: Helps to neutralize the appearance of skin redness and control oil and shine.

Vikt: 6g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019