Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 6 betyg
1
3
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Favorit!

  Otroligt bra primer som mattar ner oljig och glansig hy. Fungerar lika bra med och utan smink. Jag använder en liten klick på de ställen jag ofta blir väldigt glansig på varje morgon och det funkar så bra! Enda minuset är priset, den borde vara billigare tycker jag. Annars kanonbra!
  3 gillar
 • för 2 månader sedan

  Njae

  Mattar förvisso ner men det håller inte speciellt länge och min puderfoundation från samma märke blir oerhört svårapplicerad utanpå.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Sådär!

  Mjuk, dryg och lättarbetad, men fungerar en sådär! Väldigt dyr för något en bra ansiktskräm skulle kunna göra lika bra! Ingen vidare skillnad om jag har produkten på eller inte, speciellt inte med smink! Den är lätt att applicera, torkar fort men ger då ingen märkbar matt finish.. #tävling
  Gilla

bareMinerals
Blemish Remedy Mattifying Prep Gel 30 ml

6 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
En ultralätt gelprimer som hjälper dig att få en matt snygg makeupbas. Formulan appliceras enkelt, torkar omedelbart och ger en osynlig matt finish så att du får en jämn och snygg bas till din makeup. Dessutom innehåller den talgabsorberande mineraler som ger matterande effekt och ta bort blankhet.

Applicera ett jämt lager efter din vanliga hudvårsrutin på morgonen. Lägg därefter bareMinerals Blemish Remedy Foundation.

30ml
 • Kategori:Primer
 • Artikelnummer:
  1046-185-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019