2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2

Baserat på 2 betyg
1
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 9 månader sedan

  Ok resultat

  Jag har provat applikatorn tillsammans med bareMinerals
  Complexion Rescue. Jag föredrar den mjuka sidan snarare än silikonsidan. Silikonsidan har jag inte får att fungera alls, upplever att den smetar ut produkten och skapar ojämnheter mer än att den går in i huden. Den mjuka sidan går det att få fint resultat med, påminner lite om att använda fingrarna. Det som jag har svårt för på mjuka sidan är att det finns en kant runt om som är lite vass vilket gör att det är svårt att applicera på hudens känsliga ställen så som nära ögonen och runt näsan. Det är nästa lite så att den skär in i huden då. Det bästa med produkten är att den använder minimalt med produkt. Den produkten du applicerar på ansiktet stannar på ansiktet och försvinner inte in i en svamp så på det viset är det väldigt ekonomiskt. Man får helt enkelt ett OK resultat om man är lite försiktig och tålmodig. Önskar att silikonsidan hade varit mer användbar, den hade fungerat super på de lite känsligare områdena.

  #bareMinerals #Lykoinflutester
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Funkar inte!

  Har verkligen försökt att ge denna produkt en värdig chans, men det går verkligen inte att använda endast denna vid applikation av foundation.

  Tillsammans med Complexion Rescue Hydrating foundation stick har jag testat denna, och det blir verkligen inte bra. Med silikonsidan smetas endast produkten ut, men den går liksom aldrig in i hyn, utan lägger sig endast som ett lager på ytan. Testar man sedan att dutta med "sammetssidan" blir produkten dock jämnare och ser lenare ut, men produkten stannar liksom på ytan och blir inte ett med hyn.

  Utöver detta är den även svårt för produkten att nå exempelvis vid näsan, samt i närheten av ögon. Den är även lite vass i kanten där silikonsidan blir sammetsida, vilket gör att det gör ont när man råkar komma emot denna kant när man duttar in foundationen.

  Rekommenderar därför inte denna produkt, då jag anser att applikationen blir såå mycket bättre och enklare med en helt vanlig beautyblender!
  Bilden försöker illustrera skillnaden mellan de olika sidorna, samt foundationen lagd med en beautyblender. Syns kanske inte så bra på bild, men jag kan lova att skillnaden syns i verkligheten!

  #Lykoinflutester #bareMinerals
  1 gillar

bareMinerals
Dual-Sided Silicone Blender

2 Betyg
175:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Denna silikon applikator är speciellt designad för Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick. Den dubbelsidiga blendern ger enkelt en jämn foundation applikation utan att absorbera produkt för att inget ska gå till spillo. Blendern har en silkon sida som ger naturlig finish och svampliknande sida för en sammetsfinish.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter