Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

bareMinerals Bamboo 5.5                                               

14 Betyg
445:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

bareMinerals foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din övriga hudvård, och kan till och med hjälpa till med att förbättra din hud. De ger även ett naturligt och säkert UV-skydd som är så pass säkert att produkterna till och med rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation. De innehåller inga konserveringsämnen, inget talk, olja eller vax och ingen parfym eller tillsatser.

- SPF 30

Användning: 
Applicera Complexion Rescue med rengjorda fingrar eller med förslagsvis Smoothing Face Brush. Produkten ger rikligt med fukt, varför ingen annan fuktighetscréme behövs innan. Om man så önskar kan man addera till sitt favoritserum innan. Tag en mindre mängd produkt på fingertoppen, fördela ut produkt över ansiktet. Massera sedan in produkten med händerna.

Önskar man instället använda sig av en borste, förslagsvis Smoothing Face Brush eller annan boste med syntethår, så tar man samma mängd produkt på fingertoppen och fördelar ut. Massera sedan in produkten med borsten istället för fingrarna. 

Det går även bra att applicera produkt direkt i borsten och massera in. Med borste får man ett något mer täckande resultat än med applicering med fingrarna, dessutom uppnår man en fin air-brushed effekt i huden.

35ml

bareMinerals

Köps ofta tillsammans

bareMinerals Bamboo 5.5
Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 100ml
Pris för allt
544:-

Köps ofta tillsammans

bareMinerals Bamboo 5.5
the Balm Bahama Mama Bronzer
Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin Ebony
Pris för allt
793:-

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Återfuktande perfektion!

  En av mina favoritbaser. Har den i flertalet nyanser för att passa alla årstider på året. Lätt att arbeta med, smälter in i huden, ger mycket fukt och ger underbar lyster. Känns skön och bekväm. Täcker det som behöver täckas och framhäver det som du vill framhäva. Bara gott att säga :)
  gillar
  • jenny
   för 2 månader sedan
   Hej! Jag har den här i vanilla och den färgen är perfekt på min hud. Jag undrar vilken nyans från bareminerals foundation som liknar den? Jag tänkte köpa den också.
   gillar
  • maria
   för 2 månader sedan
   Hej Jenny. Då övriga foundations från BareMinerals inte har samma benämning blir det väldigt svårt att svara på vilken nyans som motsvarar Vanilla 02. Jag rekommenderar att du, i den mån du har möjlighet, testar ut den perfekta nyansen i en fysisk butik. Tveka inte att höra av dig igen om du har några ytterligare funderingar. //Maria, kuntjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Fantastisk

  En helt fantastisk och lätt foundation som ger en super fin lyster. Ser bara helt naturlig ut! Perfekt på dagen och en kanon produkt för den som bara vill ha en lätt täckning men massor med fukt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Lyster frisk hud

  Använder den dagligen. Täcker lätt. Kan byggas på för mer täckning. Jag brukar använda puder och concealer om jag vill ha mer täckning på vissa ställen. Tänk på att inte använda dagkräm under denna. Det räcker med serum under.

  Använder färgen Ginger. Har medium i vanliga bareminerals puderfoundation.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Vilken färg?

  Jag använder bare minerals puder light. Vilken ska jag använda på denna?
  gillar
  • magnus kundtjänst
   för 4 månader sedan
   Hej! Det är svårt att rekommendera en färg såhär, då underton och nyans spelar stor roll för att hitta en produkt som matchar din hudton. Light har en gul underton och då borde Buttercream 03 passa dig. Jag skulle dock rekommendera dig att testa ut en nyans i en butik innan du beställer.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Vilken färg?

  Hej!

  Jag använder bare minerals puder golden medium. Vilken färg ska jag välja på foundation?

  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 4 månader sedan
   Hej! Bamboo och Ginger är medium med varm ton Ginger är något mörkare än Bamboo.
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018