Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30 Neutral 05

67 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream är en helt ny form av makeup. Det är en kombination av de bästa egenskaperna från en foundation, en färgad dagcréme och en BB/CC-créme. Produkten ökar fuktnivån i huden med 215% efter en vecka och med 287% efter fyra veckor. Dessutom upplevde 100% en förbättrad hudstruktur efter bara en vecka.* (*baserat på en oberoende amerikansk studie med 63 deltagare).
Produktfördelar; Rikt fuktgivande. Högt solskydd SPF 30 UVA/UVB. Ger lätt till medel täckning. Naturlig lyster. Passar alla hudtyper. Kan appliceras med fingrarna eller med Smoothing Face Brush för en air-brushed effekt och en något högre täckningsgrad. Produkten är kliniskt testad, dermatologiskt testad, hypoallergen och icke-komedogen.

Anävndning:
Applicera Complexion Rescue med rengjorda fingrar eller med förslagsvis Smoothing Face Brush. Produkten ger rikligt med fukt, varför ingen annan fuktighetscréme behövs innan. Om man så önskar kan man addera till sitt favoritserum innan. Tag en mindre mängd produkt på fingertoppen, fördela ut produkt över ansiktet. Massera sedan in produkten men händerna. Önskar man instället använda sig av en borste, förslagsvis Smoothing Face Brush eller annan boste med syntethår, så tar man samma mängd produkt på fingertoppen och fördelar ut. Massera sedan in produkten med borsten istället för fingrarna. Det går även bra att applicera produkt direkt i borsten och massera in. Med borste får man ett något mer täckande resultat än med applicering med fingrarna, dessutom uppnår man en fin air-brushed effekt i huden.

20ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 67 betyg
7
9
13
13
25
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Love this!

  Har både denna natural och buttercream. Och båda passar min hy som har gul underton. Bara älskar att ha denna under bareskin foundation. Får lyster och känner mig superfräsch :) så värt! Kanonprodukt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Världens bästa

  Bästa cream ever om man knte vill ha kakig finish använder den som bas
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Prisvärd

  Prisvärd på rean. Inte fullt täckande men ger en fin lyster. Dock blivit lite kakigt om jag inte vart ordentligt återfuktad innan. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  👍

  Denna är mjuk och fuktgivande. Ger lite täckning men kan byggas upp där man vill ha mer täckning. Fungerar bra som daglig bas.
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Över förväntan

  Jag hade aldrig provat denna innan, så chansa och köpte nu när den var så billig och jag är riktigt nöjd över förväntan, synd att de var så små och inte kommer räcka så länge bara, borde bunkrat upp.. varför har den utgått och kommer den inte komma tillbaka mera?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Passar om man inte vill ha för täckande

  Helt okej, själv gillar jag väldigt täckande, men annars om man vill ha en lite mer neutral makeup så passar denna perfekt för dig!! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018