Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 3 betyg
0
1
1
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Lite effekt

  Ger inte mycket effekt trots flera appliceringar, mer som ett glitter enligt mig.
  Gilla
 • för 23 månader sedan

  Väldigt subtil

  Den är verkligen ”invisible” men... lite för mycket (lite). Ger ett svagt ”glow” men inte mer än så. Har bare minerals ”pure radiance” också och köpte denna i förhoppning att den skulle ge lite mer definierad highlighting-effekt men det är knappt. Passar jättebra för en ”osminkad”, vuxen, look dock, och det är ju BMs signaturstil.
  1 gillar

bareMinerals
Invisible Glow
Powder Highlighter Light to Fair

3 Betyg
364:-Ord. pris 455:-
Invisible Glow Powder Highlighter™ är en silkig, ultrafin bakad highlighter som ger din hud en fin uppljusande lyster. Den är utvecklad för att efterlikna hur solljuset reflekteras över huden. Formulerad med pärlemor som fångar ljuset och ger extra lyster med en lyxig känsla. Majsstärkelse hjälper till att absorbera överflödigt talg för att motverka glansighet medan glycerin återfuktar.

Denna Highlighter tar fram en naturlig lyster med en tunn, sammetslen, silkig formula som är anpassad för alla hudtyper.

Applicera Invisible Glow Powder Highlighter™med tex Blooming Blush Brush på ställen där solen naturligt träffar huden som till exempel kindäpplen, kindben, panna, nästipp och haka.

7g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020