2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 43 betyg
2
5
7
9
20
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Lätt och effektfull

  Täcker precis så bra att det ser naturligt men jämnt ut. Känns så lätt att jag glömmer att jag har smink. Täpper inte igen alls, min hud är löjligt känslig mot det.
  Bra matte-effekt!
  9 gillar
 • för 3 veckor sedan

  N40 Medium Dark

  Jag köpte tre av dessa och köpte tidigare Golden. Dark Båda var på rea 😍. Jag älskar hur det sitter på min hud. Det avslutar min makeup perfekt. Jag rekommenderar starkt det 100%. Bilden med grön tröja Golden Dark N40, ändra med golden dark.

  Mycket nöjd. #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Färg i verkligheten?

  Hur ser de mörka ut i verkligheten???
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Elizabeth.
   Vet du, jag skulle verkligen rekommendera dig, om du har möjlighet, att ta dig till en butik och kika på nyanserna.
   Det är så svårt att få en rättvis bild på en nyans.
   Ett tips är att googla, på bilder eller kanske se om det finns någon video där du kan se nyanserna på ett annat sätt.
   Hör av dig om du har fler funderingar.
   Lycka till. ❤️
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Samma färg?

  Har just nu medium tan. Vad är skillnaden eller vad är bäst om man är en 50åring som är lite blank i pannan ibland. Älskar medium tan, men är den matta bättre för mig? Rättare sagt är det samma färg?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Ulrika! :)
   Har du lite glansiga partier så kan denna matta version vara ett bättre alternativ då den dämpar glans och håller huden matt.

   Matte Foundation är något mörkare i nyanserna än Original Foundation, trots att de har samma namn. Till exempel så är Matte Medium Tan 18 lite mörkare än Original Medium Tan 18.

   Då Original innehåller skimrande mineralpartiklar och Matte har en något annorlunda ingredienssammansättning än Original så är de olika i nyanserna.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Lätt o bra

  Bra puder täcker perfekt på ansiktet.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Rosa underton?

  Hej! Jag är trött på flytande foundations då de bara krackelerar på min hud efter någon timma.

  Min fråga är, vilken färg ska jag välja, då jag har ett väldigt rosa ansikte och allmänt rosa underton. Till det otroligt blek. Vilken rekommenderas?

  Tack!
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 månader sedan
   Hej Linda!

   Fair 01 är den ljusaste med en kall/rosa underton så den bör kunna fungera, dock rekommenderar jag verkligen att du testar i fysisk butik innan du beställer. Detta för att säkerställa att du får den nyans som matchar dig allra bäst :)
   Gilla

bareMinerals
Matte Foundation SPF 15 Fairly Medium Matte 05

43 Betyg
395:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En helt matt foundation som dämpar glansiga hudpartier och håller huden snyggt matt, samtidigt som den har fantastiska hudförbättrande egenskaper. Den banbrytande formulan innehåller nya, unika RareMinerals ActiveSoil Complex som minimerar synligheten av porer, stimulerar cellförnyelsen, skyddar mot yttre påfrestningar och ger en klarare, spänstigare hud.Naturliga mineraler med inbyggt solskydd, vårdande växtaminosyror och mineralbaserade oljeabsorberande ingredienser (kalcium, silica) ger tillsammans en sammetsmjuk, naturligt matt finish som håller hela dagen och bevarar fukten i huden. Passar alla hudtyper men är idealisk för normal till fet/blandhud som lätt blir glansig.Den smarta Click, Lock, Go-doseringen minimerar läckage och spill och gör det enkelt att få fram rätt produktmängd.
 • Naturligt UV-skydd med SPF 15
 • Concealerfunktion
 • Lätt att anpassa täckningsgraden
 • Passar alla hudtyper, hudtoner, åldrar och hudtillstånd, även känslig hud. Idealisk för normal till fet/blandhud som lätt blir glansig.
 • Perfekt för män. Ger ett naturligt matt, "osynligt" resultat-Minskar porernas synlighet, ökar cellförnyelsen, skyddar mot yttre påfrestningar-Smart Click, Lock, Go-dosering som minimerar läckage och spill
 • Ingen talk, olja eller vax. Härsknar inte, Inga konserveringsmedel
 • Ingen parfym eller kemiska tillsatser, Anti-inflammatorisk, Icke-komedogen
Passar: Alla hudtyper

Användning: Applicera med Swirl, Tap and Buff™-tekniken tills önskad täckning uppnåtts.

Swirl
Gör några hål i det tunna, skyddande plasthöljet i burken. Knacka ut en liten mängd foundation i locket, ungefär lika mycket som när du strör kakao på cappuccinon. Vinkla borsten något och arbeta in - swirl - din foundation med mjuka, bestämda rörelser tills den absorberats av borsten.

Tap
Slå av - tap - eventuell överflödig foundation mot locket. Detta är viktigt för slutresultatet! Det ska inte finnas några synliga rester på utsidan av borsten.

Buff
Buff - borsta in med cirkulerande eller svepande rörelser. Om du har synliga porer eller fina linjer, svep över dessa områden sist. Buffa tills du är nöjd med resultatet.

6g

Köps ofta tillsammans

634:-
793:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019