2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 46 betyg
2
5
7
9
23
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Lätt och effektfull

  Täcker precis så bra att det ser naturligt men jämnt ut. Känns så lätt att jag glömmer att jag har smink. Täpper inte igen alls, min hud är löjligt känslig mot det.
  Bra matte-effekt!
  9 gillar
 • för 1 månad sedan

  Perfekt lager 1

  Efter dagkrämen drar jag ett lager av denna. Funkar fin fint
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Perfekt på alla sätt!

  Detta är den bästa mineralfoundation jag någonsin provat. Ger bra täckning utan att se ”kakigt” ut, hur mycket man än vill bygga på. På jobbet har jag bara ett tunt lager, till bröllop eller finare tillställningar blir det upp till tre lager. Håller bra hela dagen! Älskar att den ger ett fint osminkat utseende, som att man bara är ’naturligt vacker’ helt utan spackel!
  #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  N40 Medium Dark

  Jag köpte tre av dessa och köpte tidigare Golden. Dark Båda var på rea 😍. Jag älskar hur det sitter på min hud. Det avslutar min makeup perfekt. Jag rekommenderar starkt det 100%. Bilden med grön tröja Golden Dark N40, ändra med golden dark.

  Mycket nöjd. #tävling
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Färg i verkligheten?

  Hur ser de mörka ut i verkligheten???
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Elizabeth.
   Vet du, jag skulle verkligen rekommendera dig, om du har möjlighet, att ta dig till en butik och kika på nyanserna.
   Det är så svårt att få en rättvis bild på en nyans.
   Ett tips är att googla, på bilder eller kanske se om det finns någon video där du kan se nyanserna på ett annat sätt.
   Hör av dig om du har fler funderingar.
   Lycka till. ❤️
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Samma färg?

  Har just nu medium tan. Vad är skillnaden eller vad är bäst om man är en 50åring som är lite blank i pannan ibland. Älskar medium tan, men är den matta bättre för mig? Rättare sagt är det samma färg?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Ulrika! :)
   Har du lite glansiga partier så kan denna matta version vara ett bättre alternativ då den dämpar glans och håller huden matt.

   Matte Foundation är något mörkare i nyanserna än Original Foundation, trots att de har samma namn. Till exempel så är Matte Medium Tan 18 lite mörkare än Original Medium Tan 18.

   Då Original innehåller skimrande mineralpartiklar och Matte har en något annorlunda ingredienssammansättning än Original så är de olika i nyanserna.
   Gilla

bareMinerals
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige Matte 12

46 Betyg
316:-Ord. pris 395:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En helt matt foundation som dämpar glansiga hudpartier och håller huden snyggt matt, samtidigt som den har fantastiska hudförbättrande egenskaper. Den banbrytande formulan innehåller nya, unika RareMinerals ActiveSoil Complex som minimerar synligheten av porer, stimulerar cellförnyelsen, skyddar mot yttre påfrestningar och ger en klarare, spänstigare hud.Naturliga mineraler med inbyggt solskydd, vårdande växtaminosyror och mineralbaserade oljeabsorberande ingredienser (kalcium, silica) ger tillsammans en sammetsmjuk, naturligt matt finish som håller hela dagen och bevarar fukten i huden. Passar alla hudtyper men är idealisk för normal till fet/blandhud som lätt blir glansig.Den smarta Click, Lock, Go-doseringen minimerar läckage och spill och gör det enkelt att få fram rätt produktmängd.
 • Naturligt UV-skydd med SPF 15
 • Concealerfunktion
 • Lätt att anpassa täckningsgraden
 • Passar alla hudtyper, hudtoner, åldrar och hudtillstånd, även känslig hud. Idealisk för normal till fet/blandhud som lätt blir glansig.
 • Perfekt för män. Ger ett naturligt matt, "osynligt" resultat-Minskar porernas synlighet, ökar cellförnyelsen, skyddar mot yttre påfrestningar-Smart Click, Lock, Go-dosering som minimerar läckage och spill
 • Ingen talk, olja eller vax. Härsknar inte, Inga konserveringsmedel
 • Ingen parfym eller kemiska tillsatser, Anti-inflammatorisk, Icke-komedogen
Passar: Alla hudtyper

Användning: Applicera med Swirl, Tap and Buff™-tekniken tills önskad täckning uppnåtts.

Swirl
Gör några hål i det tunna, skyddande plasthöljet i burken. Knacka ut en liten mängd foundation i locket, ungefär lika mycket som när du strör kakao på cappuccinon. Vinkla borsten något och arbeta in - swirl - din foundation med mjuka, bestämda rörelser tills den absorberats av borsten.

Tap
Slå av - tap - eventuell överflödig foundation mot locket. Detta är viktigt för slutresultatet! Det ska inte finnas några synliga rester på utsidan av borsten.

Buff
Buff - borsta in med cirkulerande eller svepande rörelser. Om du har synliga porer eller fina linjer, svep över dessa områden sist. Buffa tills du är nöjd med resultatet.

6g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020