Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

bareMinerals Purifying Facial Cleanser

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

BareMinerals Purifying Facial Cleanser
Lyxiga Purifying Facial Cleanser är en rengöring som förstår sig på din hud. Den friskar upp, ger klarare hud, rengör och tar bort makeup i ett enda, enkelt steg. I hjärtat av formulan finns det unika RareMinerals ActiveSoil Complex som ökar hudens cellförnyelse, rengör porerna på djupet och avlägsnar döda hudceller. Mineralerna slussas ned i huden där de upprätthåller en optimal nivå av fukt och näringsämnen som dagligen bryts ned av yttre och inre stress.

  • Fri från parabener, parfym och artificiella oljor
  • Passar alla hudtyper


RareMinerals® ActiveSoil Complex
I hjärtat av Skincare-serien finns bareMinerals egenutvecklade RareMinerals® ActiveSoil Complex. Det utvinns ur mineralrika, obrukade jordsorter och innehåller en mix av 72 essentiella makro- och mikromineraler med hudförbättrande effekt. Ur denna mix extraheras en mineralrik vätska som är så ren att man kan dricka den som en kraftfull antioxidant-shot. Genom reduktion förvandlas vätskan till ett gyllene pulver med högre antioxidantvärde än både blåbär och granatäpple. Den kraftfulla pulverformen ingår i samtliga pulverbaserade Skincare-produkter.
ActiveSoil Complex ökar cellförnyelsen, ger kraftig antioxidanteffekt och reducerar förstorade porer. Den patenterade ingrediensen finns endast i bareEscentuals produkter.

Hela serien är fri från parabener, syntetiska parfymer och mineralolja.
177ml

bareMinerals

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017

Just nu! 100kr rabatt vid köp över 500kr! Rabattkod: 1LYKO