1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 8 betyg
0
0
3
1
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Fina färger

  Älskar denna som du kan experimentera med färgerna.
  Jag tycker om grönt därav att jag valde grönt/guld och färgen sitter hela dagen.
  Imponerad.
  4 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Grymma

  Riktigt grymma och snygga skuggor. Perfekt liten förpackning som är smidig att ta med sig. Bra pigment och perfekt kombo av färger som är väldigt användbara och som funkar i alla lägen!
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Snygg

  Fin färg och håller bra.
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Ok

  Fina färger men håller inte hela dagen, så för det priset är det inte värt det, meb får du rabatt är de ok, men ta med i väskan för att fylla på under dagen.
  2 gillar
 • för 8 månader sedan

  Bästa duon till vardags!💅🏻

  Bra pigment och formula som sitter fint hela dagen! Gillar att det är ganska matta färger. Jag har faktiskt återkommit till denna duo i flera år. Och med det här priset var det bara att passa på😍🌸

  #tävling
  2 gillar
 • för 12 månader sedan

  Covert affair

  Rikt pigmenterad men på något sätt "smörig" och kladdig, svår att blenda ut och smetade på mina ögonlock trots primer under. Passade tyvärr inte mig.
  2 gillar

bareMinerals
READY Eyeshadow Duo 2.0 The Inspiration

8 Betyg
149:-Rek. pris 295:-45
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Eye Brushes
99:25Rek. pris 199:-
Beskrivning
Ingredienser

bareMinerals Ready Eyeshadow 2.0
bareMinerals Ready Eyeshadow är en inovativ solid mineralteknologi som kombinerar SeaNutritive Mineral™ Complex med kraftfulla antioxidanter, kallpressad gurkörtsolja, koffein och gurka, ingredienser kända för att göra den ömtåliga huden runt ögonen mjukare, lenare och piggare.

Formulan kombinerar vårt patenterade, egenutvecklade SeaNutritive Mineral Complex med kraftfulla antioxidanter, kallpressad gurkörtsolja, koffein och gurka, ingredienser kända för att verka anti-age och göra den ömtåliga huden runt ögonen mjukare, lenare och piggare.Ser ut som ett puder, känns som en crèmeGer en fantastiskt smidig applikation av färg.bareMinerals READY™ en serie med vårdande, kompakt makeup som även jobbar långsiktigt på huden! De solida produkterna är inte som traditionella "pressade" produkter. Det traditionella sättet att tillverka kompakta makeupprodukter görs genom uppvärmning följt av nedkylning. Denna process kräver bindemedel i produkten och i många fall även fillers som ger produkten den fasta konsistensen. bareMinerals™ har utvecklat ett sätt att få en kompakt konsistens utan att behöva använda sig av uppvärmningsprocessen.

Genom det patenterade SeaNutritive Mineral™ Complex, en unik kombination av välgörande mineralrika alger och tång, noga utvalda kallpressade oljor och naturliga pigment kan man ge produkten en fast konsistens utan att behöva tillföra dessa syntetiska tillsatser. Varje produkt i bareMinerals READY™ makeup har sin unika kombination av det marina extraktet, tillsammans med noga utvald, kallpressad olja för respektive användningsområde - allt för ett optimalt resultat!

Passar:
Alla hudtyper

Färg:
The Inspiration

Använing:
För bästa resultat applicera först bareMinerals Eye Lid Primer. Det gör att ögonskuggan sitter på plats hela dagen samt lockar fram pigmenten i skuggorna optimalt.

3g

Köps ofta tillsammans

248:-
743:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019