Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

bareMinerals Skinsorials Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser

Bli först med att betygsätta produkten
245:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Upptäck din huds naturliga klarhet med denna oljefria innovativa rengöring. Den kristallklara gelen löser effektivt men milt upp orenheter och igentäppta porer. Det här är nästa generations rengöring, som även är förstärkt med naturligt pepparmint- och ingefärsextrakt som lugnar huden och gör den klar. Dermatologisk testad. Icke-komedogen.

Användning:
Använd morgon och kväll. Ta en 10 kronas storlek och applicera på fuktad hud och arbeta upp till ett skum. Skölj av noga med varmt vatten. Rengör gärna två gånger för att effektivt ta bort både makeup och orenheter. Om du upplever att du blir torr eller flagnar använd istället 1 gång om dagen eller varannan dag. Undvik ögonområdet.

Vid en amerikansk klinisk studie ansåg 93% av kvinnorna att Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser gör att deras hud känns ren .* 95% av kvinnorna att Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser kändes effektiv men mild.* 93% av kvinnorna ansåg att Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser gjorde att deras hud såg mer hälsosam ut.*

* Baserad på en 42 dagars oberoende konsumentstudie i USA med 103 kvinnor.

Skinsorials 3-Stegs Ritual
Består av 3-steg - rengöra, boosta och återfukta. Produkter är framtagna med effektiva ingredienser, enastående texturer och naturligt framställda dofter

Steg 1 Rengör: Våra rengöringar är laddade med mineralrika havssalter, och har olika doft och textur som du väljer utifrån vad du uppskattar mest.

Steg 2 Boosta: Med Long Life Herb extrakt är detta lätta serum utformat för att återuppliva och upprätthålla huden hälsosam och yngre, längre.

Steg 3 Återfukta: Våra creamer är laddade med Intuitive Mineral Moisture™-teknologi för att förbättra hudens Natural Moisturizing Factor. Creamerna har lyxig texture är mjukgörande och återfuktande och väljs efter hudtyp.

bareMinerals

Gåva på köpet

Medföljer när du handlar för 500:- från bareMinerals.

Köps ofta tillsammans

bareMinerals Skinsorials Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser
Matrix Total Results Moisture Me Rich Conditioner 1000ml
Pris för allt
524:-

Köps ofta tillsammans

bareMinerals Skinsorials Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser
BareMinerals 5in1 BB Eyeshadow Candlelit
bareMinerals Blemish Remedy Mattifying Prep Gel
Pris för allt
915:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017