Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

bareMinerals Skinsorials Oil Obsessed Total Cleansing Oil

1 Betyg
325:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Svep in din hud i denna ultralätta olja för en behaglig rengöring. Oil Obsessed Total Cleansing Oil glider över din hud för att effektivt, men skonsamt lösa upp makeup och orenheter. Tillsätt bara lite vatten så transformeras den eleganta oljan till en viktlös mjölkig emulsion som lätt sköljs av. Rengöringen har en fräsch naturlig doft av lavendel och mandarin*. Den innehåller en närande blandning av gurkörts-, solros-, blåbärs- och gurkolja samt mineralrikt havssalt som gör att din hud känns silkeslen och mjuk. Dermatologiskt testad. Icke-komedogen.

Användning:
Använd morgon och kväll. Ta 3-4 pump och applicera på torr hud och massera tills makeup och orenheter har lösts upp. Fukta fingertopparna med vatten och fortsätt massera lätt. Rengöringen omvandlas nu till en mjölking lotion. Skölj av noga med varmt vatten. Rengör gärna två gånger för effektivt ta bort både makeup och orenheter. Kan användas kring ögonen.

Vid en amerikansk oberoende klinisk studie ansåg 97% av kvinnorna att Oil Obsessed™ Total Cleansing Oil effektivt tar bort makeup*. 95% av kvinnorna ansåg att Oil Obsessed™ Total Cleansing Oil effektivt och milt rengör huden*.

*Naturliga dofter, **Baserad på en 7-dagars oberoende konsumentstudie i USA med 101 kvinnor.

180ml


Skinsorials 3-Stegs Ritual
Består av 3-steg - rengöra, boosta och återfukta. Produkter är framtagna med effektiva ingredienser, enastående texturer och naturligt framställda dofter

Steg 1 Rengör: Våra rengöringar är laddade med mineralrika havssalter, och har olika doft och textur som du väljer utifrån vad du uppskattar mest.

Steg 2 Boosta: Med Long Life Herb extrakt är detta lätta serum utformat för att återuppliva och upprätthålla huden hälsosam och yngre, längre.

Steg 3 Återfukta: Våra creamer är laddade med Intuitive Mineral Moisture™-teknologi för att förbättra hudens Natural Moisturizing Factor. Creamerna har lyxig texture är mjukgörande och återfuktande och väljs efter hudtyp.

bareMinerals

Köps ofta tillsammans

bareMinerals Skinsorials Oil Obsessed Total Cleansing Oil
Kerastase Densifique Woman Fondant 200ml
Pris för allt
594:-

Köps ofta tillsammans

bareMinerals Skinsorials Oil Obsessed Total Cleansing Oil
Kérastase Densifique Bain Densité 500ml
Lanza Healing Strenght White Tea Shampoo 1000ml
Pris för allt
983:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
  • för 11 månader sedan

    Olja som rengör!

    Jag älskar att rengöra huden med olja! Den här från Bareminerals nya hudvårdsserie Skinsorials har en lätt oljekonsistens, och förvandlas till en mjölkig emulsion vid kontakt med vatten. Den djuprengör huden på ett väldigt härligt sätt och man känner sig ordentligt återfuktad och ren. Den ger absolut inte en glansig eller fet känsla efteråt! Den här kan verkligen alla använda, om inte dagligen – som en ”precleanse” för att ta bort tung make up, eller som en djuprengöring då och då!
    gillar
    för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017