Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 15 betyg
2
1
1
7
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 33 månader sedan

  Fuktkick!

  Känslan är en blandning utav ansiktsvatten och serum i ett! Huden blir rejält återfuktad och får en fin lyster, och den går in i huden på ett underbart sätt.
  Det här är en så kallad ”booster” som är perfekt att applicera efter rengöring, men innan ditt serum eller olja. Den innehåller den legendariska örten ”long life herb” som bevarar huden ung och hälsosam, och skapar bra förutsättningar att få efterkommande produkter att bli mer effektiva.
  6 gillar
 • för 3 månader sedan

  Dyr men prisvärd!

  Extremt dryg produkt som känns lätt på huden. Ger lyster och fukt. Använder min dagligen på ansikte, hals och dekolage. #bareMinerals
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Härligt!

  Verkligen ett lätt och skönt serum som går in fort i huden! Den har en fräsch doft!
  2 gillar
 • för 7 månader sedan

  ETT MÅSTE!

  Härligt och lätt serum. Känns verkligen bra på huden och en gooood doft :)
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Lätt fuktboost

  Superlätt formula som kan användas som serum eller som en lättare kräm. Jag har använt den som ett serum och den är otroligt dryg, går in i huden snabbt och doftar fräscht :)
  Gilla

bareMinerals
Skinsorials
SkinLongevity Vital Power Infusion 50 ml

15 Betyg
655:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Det första serumet i sitt slag som är skapat för att återuppväcka din hud och ta fram dess bästa sida med vitalitet, elasticitet och lyster. Detta nya betydelsefulla steg i din dagliga hudvårdsrutin ger dig en otrolig lyster och hälsosam hud. Skönhet är hur du tar om din hud genom hela livet. Skinlongevity Vital Power Infusion är utformad för att återuppväcka din hud och bevara och upprätthålla den hälsosam. Laddad med SkinMimetic -Teknknologi för att ge exceptionellt ungdomlig och hälsosam hud att njuta av i många år framöver.

 1. Berika - Främjar hudens vitalitet.
 2. Återfukta -Fyller på med fukt
 3. Förnya - Återuppväcker ungdomligheten.
 4. Förstärka - Ökar hudens elasticitet.

Huvudingredienser
Long life herb: legendarisk ört som visat sig hjälpa till att försvara huden mot ålderstecken och bevara den hälsosam. Denna vitamin-och mineralrika ört växer på den japanska ön okinawa, som också är känd som "the island of long life".
Sömntuta: denna klargula blomma från kalifornien är känd för sin motståndskraft och är en av komponenterna i skinmimetic ™ - teknologin för att skydda huden mot miljöfaktorer.
Lempuyang ingefrära: används traditionellt inom ayurvedisk medicin och indonesisk jamu örtmedicin och är en ingrediens i skinmimetic™ -teknologi som hjälper till att förbättra hudens lyster.

Användning:
Applicera på väl rengjord hud på morgon och kväll över ansikte och hals.
Skinlongevity vital power infusion är kliniskt bevisad att förbättra hudens allmänna utseende. 
Efter 14 dagar: 90% av kvinnorna ansåg att skinlongevity vital power infusion gjorde att huden både såg och kändes mer hälsosam. 
Efter 4 veckor: 80% av kvinnorna kände att skinlongevity vital power infusion nu var ett viktigt steg i deras hudvårdsrutin.

50ml

Skinsorials 3-Stegs Ritual
Består av 3-steg - rengöra, boosta och återfukta. Produkter är framtagna med effektiva ingredienser, enastående texturer och naturligt framställda dofter

Steg 1 Rengör: Våra rengöringar är laddade med mineralrika havssalter, och har olika doft och textur som du väljer utifrån vad du uppskattar mest.

Steg 2 Boosta: Med Long Life Herb extrakt är detta lätta serum utformat för att återuppliva och upprätthålla huden hälsosam och yngre, längre.

Steg 3 Återfukta: Våra creamer är laddade med Intuitive Mineral Moisture™-teknologi för att förbättra hudens Natural Moisturizing Factor. Creamerna har lyxig texture är mjukgörande och återfuktande och väljs efter hudtyp.

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1046-209-0050

Köps ofta tillsammans

1100:-
1715:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019