Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Grym borste

  Jag hade dragit mig lite för att köpa denna då jag anser att den är en aning dyr. Men när jag var på väg att köpa min tredje kopia som ska vara motsvarande insåg jag att jag skulle komma att lägga de där pengarna iallafall.. och ATT det var värt det! Kopiorna är ingenting jämfört med originalet. Man kan bygga, man kan ha lätt täckande - den är grym. Den gör verkligen det en foundationborste ska göra. Älskar den. Den ÄR värd pengarna!
  8 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 21 månader sedan
   Tack för den feedbacken! Det finns ju en djungel av borstar så det är toppen att du delar med dig så andra kunder får lite "navigeringshjälp" :)
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 13 månader sedan

  Den perfekta!

  Har haft svårt att komma överens med flytande foundations med åren.. Men med denna borste känns det så mycket bättre. Jag ser till att applicera i cirklar och jobbar verkligen in min foundation, är såå nöjd med denna borste.
  Gilla

bareMinerals
Smoothing Face Brush

2 Betyg
385:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Smoothing Face Brush är skapad för att underlätta appliceringen av Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream. Den kan även, med fördel, användas med andra foundationformat. Borst i dubbel syntetisk fiber med kupolformad design för att ge en air-brush effekt.

Användning:
Perfekt att använda för applicering av Complexion Rescue. Tag produkt på fingertoppen och fördela ut i ansiktet. Massera sedan in produkten med borsten. Det går även bra att applicera produkt direkt i borsten och massera in. Smoothing Face Brush ger ett mer täckande resultat av din Complexion Rescue än vad det blir med applicering med fingrarna, dessutom uppnår man en fin air-brushed effekt i huden.

Köps ofta tillsammans

474:-
723:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter