2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 6 betyg
1
1
0
0
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 5 månader sedan

  Excellent !!!

  It’s now 3rd day I’m using the foundation, and I must say I was a bit sceptical about the consistency, but now I don’t think I can live without it! I put a layer , I use sponge, and yes, it’s a bit sticky but in a pleasant way, covers skin very evenly and than I give it like 5 min to dry. Girls, it’s like an Instagram filter on my face, it covers all pigmentations. And 8 hours later I look fresh as a dasy! Highly recommend! Truly innovative stuff. And Vegan! I use “passionate”.
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Så bra idé! Funkade inte alls för mig. :(

  Enkelt, minimalt med jobb, frihet, det lät precis som något för mig som känner att less is more när det kommer till makeup. Jag hade förmodligen alldeles för höga förväntningar, och fick lite småpanik när produkten kändes otroligt kletig och svår från första sekunden på huden. :( Jag påmindes om när jag skrattade här om dagen åt att någon sa "NEVER USE ELMER'S GLUE ON YOUR SKIN", för det här känns otäckt likt lim. Jag vet inte vad den innehåller eller hur den funkar men nej, tack. Det var det otäckaste jag varit med om i makeup-väg. Vet inte om jag ska returnera eller reklamera.

  Tips för andra som vill testa och kanske har hud som är mer kompatibel med denna: Färgen "Fresh" skulle jag vilja säga är extra ljus. Mer vad som brukar kallas Fair än vad bilden förtäljer.
  1 gillar
  • Detta inlägg är borttaget

BASEOFSWEDEN
Fresh Base Kit

6 Betyg
665:-Rek. pris 740:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Baseofsweden The Base
En Svensk, Innovativ, Unisex foundation som är Vattenfast, Kladdfri, Långvarig och Vegansk –Njut!

The Base Intelligenta Täcksystem skapar en jämn yta på huden och ju fler lager man applicerar, ju högre täckgrad ger den, så att man kan skapa allt från en naturlig matt finish till en fullt täckande look.
Den unika B/OS formeln är klimatanpassad för att kunna motstå svett och fuktighet utan att täppa till dina porer.
Den kan användas i ansiktet och på kroppen i upp till 72 timmar.
Använd den som den är, eller blanda den med en oljefri hudvårdsprodukt för en mer anpassad finish. Produkten är dermatologiskt testad för daglig användning.

30ml

Baseofsweden Makeup Remover
Den speciellt formulerade Make Up Remover reagerar och tar bort The Base foundation på ett effektivt och skonsamt sätt.
Formulan är en kombination av naturliga oljor som kokos, oliv och jojobaolja infuserat med naturligt v-gel.
Den lätta rengöringen har en skyddande effekt och lämnar huden med en behaglig känsla. Make Up Remover är dermatologiskt testad för daglig användning.

100ml

Köps ofta tillsammans

1185:-
1393:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019