Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Beauté Pacifique
Corpus Paradoxe Body Oil 100 ml

Bli först med att betygsätta produkten
569:-
Beskrivning
Ingredienser
Corpus Paradoxe är ett underbart anti-age kroppsserum, baserat på två biologiskt aktiva ingredienser, Resvertrol och Procyanidin.

Resveratrol och Procyanidin hämtas från chilenskt vindruvkärnextrakt - Chilean Grape Seed Extract - och har förädlats genom avancerat bioteknologi. Dessa två starkt anti-oxidativa substanser har både anti-age och anti-inflammatoriska egenskaper. Både ämnena har helt nya åldersförebyggande egenskaper i och med att de har förmågan att förlänga cellers liv och därmed försena åldringsprocessen. De håller med andra ord huden ung och hälsosam längre. Studier av chilenska hudläkare har visat att Procyanidin och Resveratrol även minskar pigmenteringar och färgskillnader i huden.

Squalane-olja är en fantastisk mjukgörare samt transportör av de aktiva ingredienserna. Squalanet säkerställer att serumet penetrerar djupt i huden, samtidig som hudytan blir effektivt återfuktad. Squalane-oljan utvinns ur oliver.

Med sina få rena, koncentrerade och effektiva ingredienser jobbar Corpus Paradoxe aktivt med att förebygga ålderstecken. Det har en lätt konsistens, går snabbt in i huden och är lämpligt för alla hudtyper. Skyddar hudens celler mot skadliga fria radikalerAnti-age effekt med naturlig procyanidin och resveratrol. Innehåller två typer av vitamin E. Penetrerar djupt ner i huden och gör den mjuk och elastisk. I likhet med Beaut é Pacifiques övriga produkter är Corpus Paradoxe baserad på mycket höga koncentrationerav de aktiva ämnen samt på ett effektivt delivery system av squalane (pat. pending). De nanometrisk storadroppar av squalane-olja som bärarsubstans säkerställer effektivt upptag av de aktiva ingredienserna helt ner idermis.

100ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020