Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Beauté Pacifique
Beaute Pacifique Creme Paradoxe Night Cream 100 ml

Bli först med att betygsätta produkten
799:-
Beskrivning
Ingredienser
För optimal fördröjning av åldrandeprocessen, använd vår effektiva Paradoxe Anti-Age Night Creme. Den återfuktar, lugnar och motverkar så väl åldrande som solskador på samma gång.
Cremen kombinerar ett antal aktiva ingredienser, vilka var och en har en unik förmåga att återbygga och reparera huden. Den är speciellt effektiv mot fria radikaler och stress i huden, som för mycket sol kan orsaka.
De förebyggande egenskaperna hos Paradoxe Anti-Age Night Crème är i huvudsak baserade på Beauté Pacifiques egen källa av unikt Chilean grape extract, vilket äger ett exceptionellt högt innehåll av naturligt Resveratrol och Procyanidin, som håller huden ung och hälsosam längre.
De aktiva ingredienserna transporteras djupt in i huden, inkapslade i hudens egen olja (Squalane), som dessutom håller huden silkesmjuk.
För att ge bästa möjliga anti-age-effekt, innehåller cremen även ett tillskott av högaktiva A-vitamin-ester, vilka hjälper till att återställa förlorad elasticitet på samma sätt som Beauté Pacifiques väldokumenterade Creme Métamorphique gör.
Ingrediensen – URSOLATE och – OLEANOLATE stödjer anti-age-effekten ytterligare, genom att skapa nya speciellt vitala fibrer. För att reducera synligheten av små blodkärl i huden, har en cocktail av ingredienser (REFIRMING) tillsatts för att dra ihop blodkärlen. Skyddande lakritsrotextrakt innebär att denna högaktiva creme kan användas även på känslig hud utan oönskade bieffekter. Cremen innehåller dessutom E-vitamin, som bekämpar fria radikaler och stressad hud.

Kombinera nattcremen med dagcremen från samma serie för maximal effekt.

Applicera på väl rengjord hud varje kväll.

100 ml
  • Kategori:Nattkräm
  • Artikelnummer:
    1900-150-0100

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter