1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 8 betyg
3
0
2
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Uttorkad

  Var tyvärr uttorkad när jag fick hem den. Så synd för var verkligen så bra färg. Kanske dags att kolla upp dessa pennor då fler haft samma problem!
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Felicia
   Oj vad tråkigt och höra, återkom gärna till oss på fraga@lyko.se så ska vi hjälpa dig :)
   Gilla
 • UTTORKAD INNAN FÖRSTA ANVÄNDNING!

  Brukar aldrig lämna dåliga recensioner på saker och ting men denna var slut innan den ens hann börja. De streck jag ritat på min handled var de första strecken pennan gjort och den var så torr att det knappt gick att få ut något. Går inte ens att använda på mina ögonbryn då den redan är för torr för detta. Ingen plombering på denna heller vilket känns sådär, flera produkter var faktiskt oplomberade (mascara, eyeliner). Om ni vill ha en sån här penna, prova en annan produkt is all I'm saying!
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 7 månader sedan
   Hej Sally! Det var tråkigt att höra. Om du anar att produkten är defekt så tveka inte att registrera en reklamation. Många produkter kommer inte plomberade till oss, men många butiker gör själva plombering sätter en tejp bit eller liknande. Men på e-com behövs inte det då varan inte kan testas eller öppnas av andra.
   Gilla
 • Helt okej

  Den ljusaste färgen passade mig perfekt och jag älskar att den är lite taskig i sin ton. Efter några timmar börjar den, på mig, dock att nästan vattna sig lite. Det ser nästan ut som att huden svettas under den?? Aldrig tidigare hänt mig med andra produkter.
  Gilla
 • Ett måste!

  Jag älskar den här pennan! Jag fyller först i mina bryn lite svagt med Anastasia Brow Wiz, sen använder jag denna till att göra strån där det fattas och fixar till formen. Jag har haft den här pennan i över ett år, jag använder den dagligen, den tar aldrig slut.
  1 gillar
 • Något torr..

  Vet inte om just den jag fick va en äldre penna eller så, men den är väldigt torr och därför svår att göra hårstråns- effekt med.
  De positiva är att den är väldig hållbar, sitter hela dagen!
  Gilla

BEAUTY UK
High Definition Eyebrow Liner No.1 Ash Brown

8 Betyg
59:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Få perfekt trimmade ögonbryn med Beauty UK: s HIGH DEFINITION ögonbrynspennor. Vår unika brynpenna imiterar fina hår för att rätta till ojämnheter, släta till, forma och lägga till definition med en hint av naturlig färg för perfekt definierade bryn.

Den innovativa, snabbtorkande vätskan är hållbar, kladdfri och lätt att applicera med den ultrafina och mjuka spets applikation.
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  2190-115-0001

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020