Beautyblender

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 6 betyg
0
0
1
2
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  Jämnt resultat!

  Älskar beautyblendern så mycket! När jag applicerar foundation blir resultatet så jämnt och fint!😍tycker denna produkt fungerar bäst när man blöter den, vilket jag hört att vissa inte gör!
  Tips är även att göra rent den ganska ofta så att man inte får sämre hy!
  3 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Orginalet ÄR bäst!

  Bästa kvalitén! Blir inte hård och kan tvättas hur många gånger som helst utan att den går sönder. Funderar du på att köpa en beauty blender från något annat märkte, DON'T! Denna är överlägsen och håller sig fräsch längre!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 11 månader sedan

  Originalet <3

  Även om det finns andra makeupsvampar på marknaden som uppnår likvärdiga resultat som originalet så är denna väldigt svårslagen. Mjukare än andra svampar på marknaden och lämpar sig för både flytande foundation och löst puder för baking. Den är ju grym.
  Gilla

Beautyblender
Original Bubble

6 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Glöm fingrarna eller vassa trekantiga svampar. Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Den är framtagen av Hollywood's makeup artist, Rea Ann Silva, för att hjälpa dig lägga en professionell felfri makeup med fantastisk finish.
 • Fri från latex och lukt.
 • Icke-allergiframkallande.
Användning: Använd Beautyblender spetsiga sidan för att nå svåråtkomliga platser, som runt näsa och mun, och under ögonen. Använd den runda basen för foundation och rouge på större områden av ansiktet såsom panna, kinder och haka.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

1st

Köps ofta tillsammans

288:-
403:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019