Beautyblender

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 4 betyg
0
0
0
1
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 7 månader sedan

  Gillar

  Köper hellre denna än andra liknande beautyblenders på marknaden. Dock är denna något mindre och hårdare och jag föredrar den vanliga lite mjukare men denna är bra!
  #tävling
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Pro?

  Är de någon skillnad mellan original och denna som heter pro? för jag antar att de andra med olika namn bara är färg, eller?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 8 månader sedan
   Hej Johannes 🙂
   Den största skillnaden kan man säga är att Pro har lite grövre porer och är lite hårdare än Original, men ska för den delen inte suga åt sig mer av produkten än Original.
   Så det är helt enkelt en smaksak vilken man gillar bäst.
   1 gillar

Beautyblender
Pro Single Svart

4 Betyg
199:-

Glöm fingrarna eller vassa trekantiga svampar. Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Den är framtagen av Hollywood's makeup artist, Rea Ann Silva, för att hjälpa dig lägga en professionell felfri makeup med fantastisk finish.

 • Fri från latex och lukt.
 • Icke-allergiframkallande.

Användning:
Använd Beautyblender spetsiga sidan för att nå svåråtkomliga platser, som runt näsa och mun, och under ögonen. Använd den runda basen för foundation och rouge på större områden av ansiktet såsom panna, kinder och haka.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

1st

 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019