Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Beautyblender Royal Single Lila

3 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Glöm fingrarna eller vassa trekantiga svampar. Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Den är framtagen av Hollywood's makeup artist, Rea Ann Silva, för att hjälpa dig lägga en professionell felfri makeup med fantastisk finish.

 • Fri från latex och lukt.
 • Icke-allergiframkallande.

Användning:
Använd Beautyblender spetsiga sidan för att nå svåråtkomliga platser, som runt näsa och mun, och under ögonen. Använd den runda basen för foundation och rouge på större områden av ansiktet såsom panna, kinder och haka.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

1st

 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.3

Baserat på 3 betyg
1
0
0
1
1
 • för 6 månader sedan

  DEN BÄSTA!!!!

  Det går inte att hitta en bättre beautyblender än orginalet, jag lovar!!! DET GÅR INTE. Jag har provat ett antal olika kopior från Kicks, Real Techniques, IDUN, men nej dom går inte ens att jämföra!!! Den har en mjukhet samtidigt som den "studsar" fint på huden som ingen annan. Färgerna gör lite olika så föreslår att googla på det innan köpet.. men annars KÖP KÖP KÖP den BÄSTA BEAUTYBLENDERN I HELA VÄRLDEN!! #tävling.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018