Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Beautyblender Solid Blendercleanser

3 Betyg
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Vid användning av Beautyblender och Beautyblender Pure upprepade gånger måste man även rengöra dem. Hygien är ett måste när det gäller att hålla din hud fräsch och frisk. Olja och smuts från ansiktet kommer att stanna på dina svampar om du inte tar en stund att ordentligt rengöra dem.

Blendercleanser Solid är en lätt lavendel-doftande rengöringstvål som är fri från färgämnen och hudirriterande kemikalier. Den har samma egenskaper som Beautyblender Cleanser, men är ett resevänligare alternativ då den är i fast form.

Användning:

Skölj din Beautyblender eller sminkborste i vatten. Snurra runt din beautyblender/sminkborste i Blendercleanser Solid. Kläm sedan ut sminkresterna, och skölj din beautyblender eller sminkborste i vatten igen. Upprepa vid behov.

Om du rengör din beautyblender:
Kläm för att avlägsna överflödigt vatten. Låt torka genom att ställa den på en pedistal eller lägga den i torktumlaren. Var noga med att då använda en lufttorknings program, då beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

28g

Beautyblender

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
198:25

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
377:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.3

Baserat på 3 betyg
0
0
0
2
1
 • för 4 dagar sedan

  Bäst

  Bästa! Tar bott smuts och oljor från både borstar och svampar. Dock extremt dyr men tanke på att den tar slut snabbt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Bästa cleansern för borstar!

  Fick experimentera länge med olika cleansers för borstar och makeupsvampar innan jag hittade rätt. Ofta blev borstarna väldigt sträva och därmed oanvändbara efter tvätt. Med beautyblender solid blendercleanser är detta, på riktigt, ett minne blott. Använder denna för att rengöra alla mina makeup tools varje vecka och den gör verkligen jobbet! Till och med min hy glädjer sig; har fått färre blemmor nu när jag rengör borstarna regelbundet. Plus för att den är lätt att ta med sig när man reser. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019