BeautyBoozt

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.2

Baserat på 17 betyg
11
1
0
1
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Besviken och blåst!

  Har använt produkten i över tre månader utan att märka någon skillnad överhuvudtaget på vare sig hår, hud eller naglar.
  Tycker att det känns som lurendrejeri när man lovar en "revolutionerade" produkt som är vetenskapligt beprövad.
  Läste en studie som beautyboozt själva hänvisar till och den är bara gjord på ett 20-tal deltagare för typ evigheter sedan och det är ju ett så skrattretande litet underlag att det knappast är fråga om någon riktig vetenskap alls. Spara era pengar, köp (betydligt billigare) MSM-pulver om ni tror på *****n!!! Bluff!
  5 gillar
 • för 1 månad sedan

  Skit produkt och oseriöst företag

  Använt i 7 månader utan resultat. Känner mig blåst.. borde lagt av efter 3.. Dessutom så fortsatte dom min prenumerant även om jag bett dom ta bort den. Dyrt och oseriösa och hjälper ingenting.. Använder sig av en lika oseriös studie såg jag också.. En studie på 20 personer?? Jag kan göra en studie som säger att om du dricker alkohol så blir du president.. ta bara 20 presidenter som druckit alkohol och blivit det.. Usch och gissar på att det är företagsfolket som har gett bra betyg..
  1 gillar
 • för 21 månader sedan

  Hej

  Hur många sprayar ska man t om dagen. Hittar ingen info här lr deras hemsida? Verkligen nyfiken på denna produkten. Om den är lika bra som vitamin björnarna ni säljer😀
  2 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 21 månader sedan
   Hej Jennifer!

   Det rekommenderas 4-5 sprayningar 3 gånger dagligen :)
   1 gillar
 • för 31 månader sedan

  Snabbt resultat!

  Märkte snabbt resultat på hud, hår och naglar! Annars sköra naglar men fick snabbt starkare naglar. Märkte även att man fick fräschare hy och tjockare hår! Rekommenderar starkt!
  1 gillar
 • för 31 månader sedan

  Grym!!

  Mycket bra produkt. Håret växer och blir mycket starkare! Känner mig så fräsch med den fräscha andedräkten och mina naglar bara växer o växer!!
  1 gillar
 • för 31 månader sedan

  Bästa kosttillskottet!

  Såg skillnad efter bara en månad, älskar min BeautyBoozt!
  1 gillar
  • för 3 veckor sedan
   Man kan inte kalla det produkt, vattn i flaska.
   Gilla

BeautyBoozt
Skönhetskosttillskott 100x4 400 ml

17 Betyg
798:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Grunden till ett hälsosamt utseende startar på insidan. BeautyBoozt är ett vitamintillskott framtaget för att ge dig en frisk hy, stärka dina naglar och ge dig tjockare hår. BeautyBoozt är en munspray med fräsch mintsmak som innehåller en kombination av MSM och C-vitamin. MSM är ett organiskt svavel som är nödvändigt för produktionen av proteinerna kollagen och keratin. Det skapar en bra elasticitet, vitalitet och styrka för din hy, dina naglar och ditt hår. En förpackning innehåller 4 flaskor vilket räcker ungefär 60 dagar.

Vem kan använda BeautyBoozt?
Alla kan inta BeautyBoozt, men vi rekommenderar att du rådgör med en läkare före användning om du är gravid, ammar, är minderårig, behandlas med läkemedel eller lider av någon sjukdom.

Hur fort kommer jag se resultat?
Vi är alla unika och kommer därför uppleva olika resultat.  En del kunder kommer se skillnad redan efter 1 månad, men vi rekommenderar att använda BeautyBoozt minst 3 månader för att kunna se ett verkligt resultat.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019